GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Όπως η Ελλάδα, έτσι και η Κύπρος θα τα καταφέρει...

«Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε πιο δυνατοί και πιστεύω πραγματικά ότι, όπως η Ελλάδα τα καταφέρνει, έτσι και η Κύπρος τελικά θα τα κατ...

«Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε πιο δυνατοί και πιστεύω πραγματικά ότι, όπως η Ελλάδα τα καταφέρνει, έτσι και η Κύπρος τελικά θα τα καταφέρει», διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Λεμεσό.
 «Μετά την Ελλάδα και η Κυπριακή οικονομία μπαίνει σε δοκιμασία, αλλά μέσα από τους αιώνες, όπως ξέρετε, ο Ελληνισμός πάντα αντιμετώπισε δυσκολίες, αλλά και πάντα τις αντιμετώπισε, τελικά, με επιτυχία», σημείωσε «Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε πιο δυνατοί και πιστεύω πραγματικά ότι , όπως η Ελλάδα τα καταφέρνει, έτσι και η Κύπρος τελικά θα τα καταφέρει.
Αυτό θα είναι και το μήνυμα, αυτή θα είναι και η προσπάθεια, αυτή θα είναι και η ενεργός συμμετοχή, από εδώ και πέρα, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κύπρο, προκειμένου ακριβώς να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια», κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση