GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συνεδρίαση των εργαζομένων...

Σε νέα συνεδρίαση προχωρούν το απόγευμα οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και λεωφορεία, προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, μετά...

Σε νέα συνεδρίαση προχωρούν το απόγευμα οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και λεωφορεία, προκειμένου να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου να κρίνει την απεργία παράνομη.
Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) καλεί τους εργαζόμενους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις και να επιστρέψουν στην εργασία τους επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια επανάληψης της ταλαιπωρίας και της ομηρίας που έζησε το επιβατικό κοινό το προηγούμενο διάστημα».
 Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση της ΟΣΥ είναι έτοιμη να συζητήσει με τους εκπροσώπους τους για όλα τα ζητήματα, εκτός φυσικά από ότι έχει να κάνει με την εφαρμογή του νόμου για το ενιαίο μισθολόγιο.
Κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, δηλώνουν ότι «η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω», επισημαίνοντας ότι «η τακτική των εργαζομένων στις συγκοινωνίες είναι επιζήμια για τους πολίτες και τους εργαζόμενους».
Σημειώνεται επίσης ότι για την ώρα δεν έχει αλλάξει η απόφαση των εργαζομένων για απεργία έως και την Τρίτη 29 Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου δεν κυκλοφορούν τρόλεϊ και λεωφορεία στην πρωτεύουσα.
Επίσης δεν κυκλοφορούν τρένα του ΟΣΕ και προαστιακός σιδηρόδρομος λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει έως και τη Δευτέρα η ΠΟΣ. Επιπλέον, λόγω των κινητοποιήσεων στα τρένα, δεν πραγματοποιείται η διέλευση των συρμών του μετρό στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας» - «Αεροδρόμιο» έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση