GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες αθλητές πηγαίνουν στην Τουρκία για να προπονηθούν

Χρήσιμα θα αποδειχθούν τελικά τα διαβατήρια που έβγαλαν οι αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας "Νηρέας". Το Σάββατο σύμ...

Χρήσιμα θα αποδειχθούν τελικά τα διαβατήρια που έβγαλαν οι αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας "Νηρέας".
Το Σάββατο σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου", θα διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα για να πάνε για προπόνηση στην Αδριανούπολη.
Θα φορέσουν τα μαγιό και τα σκουφάκια τους και θα βουτήξουν στα νερά του κλειστού κολυμβητηρίου "Μωάμεθ ο Πορθητής". Όπως είναι φυσικό, το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στη γειτονική χώρα. Η τουρκική εφημερίδα Star παρουσίασε εκτεταμένο ρεπορτάζ με τίτλο "Ο κολυμβητικός όμιλος στην Ελλάδα, η προπόνηση όμως στην Τουρκία" και αναφέρει πως η τραγική οικονομική κατάσταση των Ελλήνων τούς υποχρέωσε να ζητήσουν βοήθεια από την Τουρκία.
Η ίδια εφημερίδα γράφει πως η Νομαρχία της Αδριανούπολης φροντίζει για τη διαμονή και τη σίτιση των Ελλήνων αθλητών που επισκέπτονται την πισίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση