GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίστα Λαγκάρντ: Ο Βενιζέλος ζήτησε απάντηση για το ρόλο του (διευθυντή του Τσίπρα) Ν. Παππά...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση για την προανακριτική επιτροπή της λίστας Λαγκάρντ αναφέρθηκε...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτηση για την προανακριτική επιτροπή της λίστας Λαγκάρντ αναφέρθηκε και στον διευθυντή του γραφείου του Αλ. Τσίπρα σχετικά με το ποιος διακινούσε τα αντίγραφα της λίστα και το ποιός τα έδωσε προς δημοσίευση. Είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν απάντησε ο κ. Παππάς που τον κατονομάζει δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΤΟ ΚΑΡΦΙ" ως προσωπικά υπεύθυνο για το μοίρασμα των αντιγράφων. Δεν ήταν επίσης ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αυτός που έλεγε δημοσίως ότι έρχονται τα στοιχεία από τη Γαλλία είναι μέσα η οικογένεια του Βενιζέλου;»
Από την πλευρά του ο Ν. Παππάς απάντησε μέσω twitter: "Η προσωπική επίθεση του κ. Βενιζέλου εναντίον μου ήταν αναμενόμενη και προαναγγελθείσα.Ασχολίαστο. Προέχει η ψηφοφορία."


3 σχόλια

  1. Ευ. Βενιζέλος: Απαλλάσσεται λόγω βλακείας.

    Στην ταινία «Ένας βλάκας και μισός» του Δαλιανίδη, ο εξαίρετος Χρήστος Ευθυμίου υποδύεται έναν ανθρωπάκο μέτριας νοημοσύνης, ο οποίος κατηγορείται αδίκως ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τον σύζυγο της ερωμένης του. «Εγώ, κύριοι δικαστές, έβλεπα κόσμο να μπαίνει, κόσμο να βγαίνει, αλλά δεν καταλάβαινα γρι. Γι' αυτό, βλάκα με ανεβάζουνε, βλάκα με κατεβάζουν», απολογήθηκε ο ανθρωπάκος και κατόπιν τούτου το δικαστήριο τον απήλλαξε λόγω βλακείας.

    Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου, γιατί αν δεν θου, θα πω ότι, αν γυριζότανε σήμερα το έργο του Δαλιανίδη, θα λεγότανε «Ένας Βάγγος και μισός» και θα ...είχε πρωταγωνιστές τον Ευ. Βενιζέλο και τους εντιμότατους φίλους του.

    Δηλαδή, τους συγκυβερνήτες του, τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, τους οικόσιτους παπαγάλους του από το Μega και γενικώς όσους παραβιάζουν νόμους και προφήτες , για να τον βγάλουνε λάδι στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

    Μόλις ξεμπερδεύουνε όμως με τα ποινικά, ωρέ πού τον πονεί και πού τον σφάζει τον καημένο τον Βάγγο: Ναι, έχει πολιτικές ευθύνες, ναι, τα έκανε θάλασσα, ναι, τον παρέσυρε ο Διώτης, μέχρι που ο Παυλόπουλος του έδωσε τη χαριστική βολή, ισχυριζόμενος ότι έδρασε με επιπολαιότητα και όχι με δόλο. Άλλως ειπείν, την διέπραξε την κουτσουκέλα ο Βαγγέλας, αλλά την διέπραξε από βλακεία και όχι από κακία.

    Τι είναι χειρότερο για έναν πολιτικό, να μπει στη βάσανο της διερεύνησης ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών ή να απαλλαγεί εκ προοιμίου ως μη δυνάμενος; Ιδίως μάλιστα όταν πρόκειται για τον Ευάγγελο τον Βενιζέλο, που έφτασε στα ύπατα αξιώματα χάρη στην ευφυΐα του, την ευστροφία του, την ευφράδειά του, την ευρυμάθειά του και άλλα ψέματα που αρχίζουν από έψιλον.
    Δεν θέλει δα και πολύ ο κακοήθης λιβελογράφος, για να αρχίσει να διαδίδει ότι, όταν γίνεται συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου, ο κ. Αντώνης και ο κ. Φώτης κάθονται στο σαλόνι και ο μικρός Βαγγέλης μένει στο δωμάτιο των παιδιών να βλέπει την Ντόρα την Εξερευνήτρια (σ.σ. ακόμη ψάχνει το εκατομμύριο του Κούβελου), με ένα υποβρύχιο στο χέρι. Από αυτά που τα γλείφεις κι όχι από αυτά που γέρνουν.

    Κάποια στιγμή, ο μικρός Βαγγέλης βγάζει τη μουρίτσα του από την πόρτα και λέει αισχυντηλά: «Κύριε Αντώνη, να έρθω κι εγώ στο σαλόνι;». «Όχι, Βαγγελάκη, στο σαλόνι βάζουμε τα καλά τα βάζα και άμα τα σπάσεις, δεν θα έχουμε τι να δώσουμε στους δανειστές». «Τότε να πάω να παίξω στη λιμνούλα απέναντι;». «Να πας, Βαγγελάκη, στη λιμνούλα, αλλά πρόσεξε μη σε δούνε οι περαστικοί και νομίσουνε ότι κάνεις την πάπια».

    Τουτέστιν, βλάκα τον ανεβάζουνε, βλάκα τον κατεβάζουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας ενδιαφερει κυριε η βεντετα που εχεις με τον Συριζα. Περιμεναμε και δεν ακουσαμε απολυτως τιποτα για τους λογους που διεγραψες και παρεπεμωες τον Παπακωσταντινου και βασει ποιων αποδειξεων!!!!! Πανω σε αυτο δεν ειπες κουβεντα, καμια. Στις επομενες εκλογες θα μιλησουμε εμεις οι ψηφοφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραπέμπεται σχεδόν ομόφωνα ο Παπακωνσταντίνου-Καμία έκπληξη.

    Καημμένος, το πουλάκι τσίου

    -Από τη ΝΔ ψήφισαν όπως γούσταρε ο καθένας: 88 βουλευτές (Καραμανλής, Κεδίκογλου) ψήφισαν και στις 4 κάλπες και 32 σε 1 μόνο κάλπη (οι περισσότεροι υπουργοί, Αβραμόπουλος, Λαζαρίδης και ο Σαμαράς)

    -Καμμένος συνεχίζει να τρομπάρει παρά το προχωρημένο της ώρας καθώς βγήκε έξω από τη Βουλή για να κάνει δηλώσεις, βλέποντας ομοιότητες με τα ομοιόμορφα ψηφοδέλτια του 1985 και καλώντας το MEGA να σχολιάσει τους 19 που ψήφισαν να μην παραπεμφθεί ο Παπανδρέου!!...
    Το πουλάκι Τσίου δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση