GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση για την έγκριση του φορολογικού...

Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έγκριση του φορολογικού νομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ...

Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έγκριση του φορολογικού νομοσχεδίου από την ελληνική Βουλή, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ο Σάιμον Ο'Κόνορ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν.
Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν τόνισε ότι «η έγκριση του φορολογικού νομοσχεδίου αποτελεί σημαντικό βήμα προς την απλοποίηση του ελληνικού φορολογικού συστήματος και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης».
Σημείωσε, μάλιστα, ότι «το φορολογικό ζήτημα καθώς και η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, αποτελούν δύο από τα πλέον σημαντικά προαπαιτούμενα, προκειμένου να εγκριθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα, ύψους 9,2 δισ. ευρώ, τον Ιανουάριο. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι την έγκριση της εκταμίευσης θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο του EFSF».
Τέλος, σε ότι αφορά στην Κύπρο, ο Σάιμον Ο Κόνορ εκτίμησε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη η έκθεση της Pimco για την κατάσταση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση