GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Μικρή η απόσταση μεταξύ εμπρηστικών δηλώσεων και εμπρηστικών επιθέσεων

Κεδίκογλου: Μικρή η απόσταση μεταξύ εμπρηστικών δηλώσεων και εμπρηστικών επιθέσεων  «Δυστυχώς η απόσταση από τις εμπρηστικές δηλώσεις σ...

Κεδίκογλου: Μικρή η απόσταση μεταξύ εμπρηστικών δηλώσεων και εμπρηστικών επιθέσεων 

«Δυστυχώς η απόσταση από τις εμπρηστικές δηλώσεις στις εμπρηστικές επιθέσεις είναι πολύ μικρή», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Κεδίκογλου, επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καλή και κακή πολιτική βία», ενώ αναφέρθηκε σε «αριστερίστικη και αναρχική φρασεολογία», στην τελευταία προκήρυξη, της οργάνωσης που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων. «Δεν θα αφήσουμε να μας τρομοκρατήσουν», κατέληξε.
Για τη σημερινή συνάντηση  του κ. Τσίπρα με τον κ. Σόιμπλε, ανέφερε: «Ελπίζουμε να είναι χρήσιμη εμπειρία για τον κ. Τσίπρα. Είναι χρήσιμη αυτή η συνάντηση και καλό θα ήταν ο κ. Τσίπρας, να μάθει πέντε πράγματα που ίσως τα αγνοούσε».
Ακούστε το ηχητικό:


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση