GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΛ ΑΣ για την δολοφονία...

Εξιχνιάσθηκε από την αστυνομία η δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα στα Πετράλωνα. Το θύμα έφερε τραύμα...

Εξιχνιάσθηκε από την αστυνομία η δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα στα Πετράλωνα. Το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο αριστερό υποδιάφραγμα-θωρακική χώρα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση δράστες είναι δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 29 ετών, οι οποίοι μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» στην συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα. 
Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, την πινακίδα κυκλοφορίας της οποίας είχαν αποκρύψει κάτω από τη σέλα. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια (πεταλούδες).
Οι δύο δράστες ισχυρίζονται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με το θύμα .
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν :
-Tρία στιλέτα τύπου πεταλούδα
-Ένας σουγιάς
-Μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή.
-Ένα  αεροβόλο πιστόλι.
-Μία  σιδερογροθιά.
-Πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων.
-Δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου.
-Δύο ξύλινα ρόπαλα.
•Μία  σφεντόνα.
Στην οικία επίσης του 25χρονου βρέθηκαν πενήντα  προεκλογικά φυλλάδια  πολιτικού κόμματος.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι προσεσημασμένοι για κλοπή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση