GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στο Ηράκλειο...

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν απόψε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, μεταξύ αντιεξουσιαστών και ατόμων που πρόσκεινται στη Χ...

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν απόψε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, μεταξύ αντιεξουσιαστών και ατόμων που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή.
Η ένταση δημιουργήθηκε μετά την πορεία διαμαρτυρίας, που έκαναν 50 νεαροί που ανήκουν στον χώρο των αντιεξουσιαστών και οι οποίοι διαμαρτυρόταν για τις αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταλήψεις της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην οδό Μίνωος στο ύψος της παραλιακής μια ομάδα από άτομα που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή μοίραζε φυλλάδια σε διερχόμενους πολίτες και δέχτηκε επίθεση από την ομάδα αντιεξουσιαστών οι οποίοι κρατούσαν ξύλα και φορούσαν κουκούλες.
Κατά την ώρα των μικροεπεισοδίων πέταξαν πέτρες σε αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές ενώ επί τόπου έφθασε δύναμη της ΕΛΑΣ και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση