GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια του Ιανουαρίου

Τα ζώδια του Ιανουαρίου …από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου για τον...

Τα ζώδια του Ιανουαρίου

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου για τον μήνα Ιανουάριο.

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Έως τις 9/1 η διάθεση, όπως και η τύχη σ’ αισθήματα και χρήματα παραμένουν ακμαία, κυρίως για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Η συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους, η έννοια της σύμπραξης και της νεωτεριστικής ιδέας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη δυναμική προώθηση των στόχων της εποχής. Κάποιες φιλίες μπλοκάρονται και «ζητούν ένα είδος ξεκαθαρίσματος», ενώ ορισμένα σχέδιά σας ενδεχομένως συναντούν εμπόδια στην υλοποίηση  και χρήζουν προσεγμένων- μετρημένων χειρισμών. Καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα είναι στο πρόγραμμα για πολλούς Κριούς, ενώ στο τέλος του μήνα ο έρωτας, το παιδί είτε η επιχειρηματικότητα απασχολούν ιδιαιτέρως, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 28/3. Προσεκτική διαχείριση θεμάτων απαιτείται κατά τον Ιανουάριο και αφορά τους γεννημένους στις 25-26/3 και στις 30/3-1/4.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η διάθεση, αλλά και η τύχη /  προστασία σε κάθε μορφή ακουμπούν το δικό σας ζώδιο μετά τις 9/1. Είναι τότε όπου μπορείτε να υπολογίζετε σε περισσότερη επιτυχία, τόσο στις επαγγελματικές κινήσεις, όσο και σε σπουδές, νομικές υποθέσεις είτε άλλα φιλόδοξα εγχειρήματα. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να είναι στο πρόγραμμα και να φέρει οφέλη. Ο Άρης ζητά από εσάς περισσότερη μαχητικότητα στην επαγγελματική αρένα, όπου δύναστε να καταφέρετε πολλά με εργατικότητα, επιμονή και μεθοδικότητα. Αποφύγετε κόντρες και ανούσια πείσματα στην οικογένεια είτε με ανωτέρους. Το τέλος του μήνα επιφυλάσσει ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις ή ένα πρόβλημα που χρήζει λεπτών χειρισμών στην οικογένεια / στην προσωπική ζωή, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο τέλος Απριλίου. Ευκαιρίες του Πλούτωνα, ακόμα κι εν μέσω ενός πιεστικού αγώνα, για τον Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 29-30/4.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Εύνοια στην ανάπτυξη ή στην εξομάλυνση σχέσεων / συνεργασιών σας δίνει η θέση της Αφροδίτης έως τις 9/1, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Ο Άρης από τον 9ο φυσικό σας οίκο προσθέτει κάτι περισσότερο σε φιλοδοξία, αισιοδοξία και διάθεση κατάκτησης σε κάθ’ επίπεδο. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις και εύστοχες κινήσεις αποδίδουν, υπό την προϋπόθεση ότι κι εσείς σέβεστε και αποδέχεστε τους όρους και τα όρια της εποχής και των συνθηκών. Καινούργια δεδομένα στα οικονομικά (κληρονομιές, δάνεια, χρέη, αποζημιώσεις, έσοδα συντρόφου) προδιαγράφονται για το β’ μισό του μήνα. Η πανσέληνος στις 27/1 φέρνει ευκαιρίες στους γεννημένους γύρω στις 28/5. Μετακινήσεις / εκδρομές, συζητήσεις, ιδέες, προτάσεις και συμπτώσεις σας ανοίγουν έναν καινούργιο δρόμο για να περπατήσετε μπροστά. Κυνηγήστε τη δουλειά και μη φοβάστε τα πρόσκαιρα εμπόδια ή τις καθυστερήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Από τις 9/1 η Αφροδίτη φροντίζει για την αποκατάσταση ή την ανάπτυξη σημαντικών σχέσεων / συνεργασιών. Τα έξοδα σας ταλαιπωρούν, ενώ και η ψυχοσυναισθηματική ένταση είναι εξουθενωτική κάποιες φορές. Ερωτισμός και διάθεση κατάκτησης σας χαρακτηρίζουν αυτήν την εποχή, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όλες τις παραμέτρους και τα όρια των συνθηκών. Πιο καχύποπτοι γίνεστε μετά τις 19/1, όπου κάποιες ιδέες γίνονται εμμονές και με δυσκολία τις αντιμετωπίζετε. Κάτι καινούργιο ανατέλλει με τη νέα σελήνη στις 11/1 στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σας, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/7. Η πανσέληνος (27/1) φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα και θέτει επί τάπητος την ανάγκη της συνέπειας στη διαχείριση των εσόδων και των συναισθημάτων ανασφάλειας που καταντούν ίσως ενοχλητικά. Ευκαιρίες του Ποσειδώνα για τον Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 22-24/6. Προσεκτική διαχείριση θεμάτων απαιτείται κατά τον πρώτο μήνα της χρονιάς και αφορά τους γεννημένους στις 26-27/6.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8):  Άρης και Κρόνος δυσκολεύουν την καθημερινότητα προσδίδοντας εκνευρισμό κι αφορμές για κόντρες στα προσωπικά ή στην οικογένεια. Έως τις 9/1 η θέση της Αφροδίτης προσφέρει περισσότερη τύχη, προστασία, αλλά κι ερωτισμό, κυρίως σε όσους γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του Λέοντα. Οι συνθήκες στη δουλειά μπορούν να γίνουν καλύτερες στο υπόλοιπο του μήνα, ενώ παράλληλα δύναστε να φροντίσετε πιο εύστοχα τη φυσική σας κατάσταση και να κόψετε συνήθειες που δεν συμβάλλουν στο αίσθημα ευεξίας. Η διάθεση συνεργασίας, συμπόρευσης, διπλωματικής επίλυσης θεμάτων και κατανόησης θα βοηθήσει σε κάθ΄επίπεδο μετά τις 19/1. Αλλαγές / τροποποιήσεις στο περιβάλλον της εργασίας είναι στο πρόγραμμα με τη νέα σελήνη του μήνα (11/1). Η πανσέληνος (27/1) δίνει το έναυσμα για ένα ξεκαθάρισμα με ανθρώπους και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να συνδυάζει και μια ευκαιρία  εν μέσω συμπτώσεων / προτάσεων, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος Ιουλίου και στην αρχή Αυγούστου.  Ευκαιρίες από τον Ουρανό για το μήνα Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 27-28/7. Αρκετή πίεση θα παρατηρηθεί κάποιες στιγμές στη ζωή των γεννημένων στις 1-3/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η θέση του Άρη δημιουργεί ευθύνες, ακόμα κι εκνευρισμό ενίοτε στην καθημερινή ρουτίνα, καθώς φαίνεται πως θα πρέπει να τρέξετε όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και για κάθε άλλη εκκρεμότητα φροντίζοντας παράλληλα τις ανάγκες του οργανισμού σας. Η θετική οπτική προς ανθρώπους και καταστάσεις, καθώς και ο δημιουργικός τρόπος συνδιαλλαγής και διαχείρισης θα σας βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μετά τις 19/1 γίνεστε έτι περαιτέρω μεθοδικοί κι αποτελεσματικοί σ’ επίπεδο υποχρεώσεων πάσης φύσεως. Η Αφροδίτη από τον 5ο φυσικό σας οίκο (9/1-2/2) δίνει την ευκαιρία να νιώσετε τυχεροί στα χρήματα, αλλά και στα συναισθηματικά θέματα, με χαμόγελα που ξεπροβάλλουν και βασίζονται στην εξέλιξη σχετικά με τον έρωτα ή ακόμα και με το παιδί. Κάτι «όμορφο» εκτυλίσσεται με τη νέα σελήνη (11/1) στη ζωή υμών που γεννηθήκατε κοντά στις 13/9, οι οποίοι οφείλετε να προωθήσετε κάθετί που αποτελεί επιθυμία σας. Η πανσέληνος (27/1) μπορεί ν’ αγχώσει, να εκνευρίσει ή να βάλει διλήμματα στο δρόμο ορισμένων Παρθένων. Προσπαθήστε να κλείσετε κύκλους και να προσδιορίσετε ακριβώς τι επιλέγετε για τη συνέχεια της ζωής σας. Ευκαιρίες του Πλούτωνα για τον Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 1-3/9.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η θέση του Άρη προσδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ερωτισμό, δυναμισμό κι αποφασιστικότητα στη ζωή σας. Έως τις 9/1 η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες μέσ’ από τη συνδιαλλαγή, τη μετακίνηση, τη συνάντηση, την καλοπροαίρετη συζήτηση και την επίλυση τυχόν προβλημάτων σε κάθ’ επίπεδο δράσης, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Επικοινωνιακά / εμπορικά είστε πιο εύστοχοι με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 19/1 και εξής, αφού τότε ξυπνά η διάθεσή σας να βλέπετε το ποτήρι μισό γεμάτο και να παρατηρείτε τις ευκαιρίες κοντά στις προκλήσεις. Η εποχή συμβάλλει σε μια ανανέωση του προσωπικού χώρου, αλλά και στην εξομάλυνση των οικογενειακών σχέσεων ή άλλων προσωπικών υποθέσεων. Η νέα σελήνη (11/1) δίνει το έναυσμα για μια αλλαγή χωροταξικού ύφους ή για μια άλλη εξέλιξη που αφορά στην οικογένεια ή στην πολύ προσωπική ζωή υμών του Οκτωβρίου. Η πανσέληνος (27/1) φέρνει στο προσκήνιο μια φιλία ή έναν στόχο και δείχνει τους όρους και τα όρια που χρήζουν σεβασμού για να μπορέσετε να προχωρήσετε με ασφάλεια και συνέπεια. Ευκαιρίες / προστασία του Δία κατά τον Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 29-30/9. Προσεκτική διαχείριση θεμάτων απαιτείται κατά τον Ιανουάριο και αφορά τους γεννημένους στις 27-28/9 και στις 2-3/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Το κλειδί του μήνα είναι η συνεννόηση και η διάθεση επικοινωνίας και εξεύρεσης της χρυσής τομής με τους ανθρώπους γύρω σας σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Ευκαιρίες για εκδρομές / μετακινήσεις που θα μπορούσαν να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου είναι στο πρόγραμμα, κυρίως με τη νέα σελήνη στις 11/1, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/11. Βεβαίως οι προκλήσεις της εποχής- που χρήζουν λεπτής διαχείρισης -είναι αρκετές, τόσο στην καριέρα, όσο και στις οικογενειακές  / προσωπικές υποθέσεις. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κυνηγήσετε ένα θετικό αποτέλεσμα εν μέσω συζητήσεων,  ιδεών, συμπτώσεων,  προτάσεων και ίσως με έναν ενδεχόμενο καλώς εννοούμενο συμβιβασμό. Η πανσέληνος (27/1) θέτει επί τάπητος ένα επαγγελματικό ή ένα οικογενειακό ζήτημα και δεν αποκλείεται να σας «στριμώξει» ψυχοσυναισθηματικά, κυρίως αν γεννηθήκατε στο τέλος Οκτωβρίου. Ευκαιρίες του Ποσειδώνα για τον Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 24-26/10. Αρκετή πίεση θα παρατηρηθεί κάποιες στιγμές στη ζωή των γεννημένων στις 1-3/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ευκαιρίες προσφέρει ο πρώτος μήνας της χρονιάς στο δικό σας ζώδιο, αφού φαίνεται πως η θέση του Άρη σας κάνει πιο δραστήριους, έως και υπερκινητικούς, όπως κι ετοιμόλογους. Αποφύγετε λεκτικές κόντρες, αλλά και ατυχήματα ή προβλήματα με το αυτοκίνητο και παράλληλα διαχειριστείτε ζητήματα που προκύπτουν με τ’ αδέλφια ή το γειτονικό περιβάλλον. Έως τις 9/1 παραμένετε γοητευτικοί κι ελκυστικοί με αποτέλεσμα να έχετε οφέλη σε ηθικό, συναισθηματικό, αλλά και υλικό επίπεδο. Το υπόλοιπο του Ιανουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε νέες πηγές εσόδων και να προωθήσετε τη βελτίωση της ζωής σας σε οικονομικούς όρους και να αισθανθείτε πιο σίγουροι.  Ένα ταξίδι, ένα θέμα σπουδών είτε μια νομική υπόθεση έρχονται στο προσκήνιο με την πανσέληνο του μήνα (27/1), ενώ τότε θα μπορούσατε να δείτε και την εξέλιξη μιας επαγγελματικής συμφωνίας, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 29/11. Ευκαιρίες από τον Ουρανό για το μήνα Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 26-27/11.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η διάθεση παραμένει «περίεργη» έως τις 9/1, ωστόσο η συνέχεια φαίνεται πως μπορεί να σας αποζημιώσει, αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζωδιακό χώρο και προσδίδει τύχη κι ευεργεσία, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα. Είναι τότε όπου μπορείτε να γίνετε ακόμη πιο γοητευτικοί κι ελκυστικοί και να τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε κάθε τομέα δράσης. Η θέση του Άρη μαρτυρά πως δίνετε έναν αγώνα για τα οικονομικά σας συμφέροντα και δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε κατάσταση προσωρινής εμπλοκής μ’ ένα φιλικό πρόσωπο / σ’ ένα συλλογικό χώρο είτε σχετικά μ’ ένα σχέδιο που προσπαθείτε να προωθήσετε. Το ζητούμενο είναι να ξεκινήσετε δυναμικά ένα νέο κύκλο που σας αφορά με τη νέα σελήνη στις 11/1 παραμένοντας πιστοί στο στόχο. Η πανσέληνος (27/1) φαίνεται πως σας αγχώνει παροδικά μ’ ένα οικονομικό ζήτημα (κληρονομικά, αποζημιώσεις, έσοδα συντρόφου, χρέη, δάνεια, επενδύσεις κλπ.) είτε μ’ ένα συναισθηματικό θέμα. Προσεκτική διαχείριση θεμάτων απαιτείται κατά τον Ιανουάριο και αφορά τους γεννημένους στις 26-27/12.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η διέλευση του Άρη από το δικό σας ζώδιο δείχνει το δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, αλλά και την επιθετικότητα που μπορούν να σας βγάλουν νικητές σ’ έναν αγώνα, ωστόσο παράλληλα αυτές οι ποιότητες χρήζουν μαεστρίας στη διαχείριση, ώστε ν’ αποφύγετε «απώλειες» εξαιτίας συγκρούσεων, αντιθέσεων, προβλημάτων ή εμπλοκών με ανθρώπους κύρους στην καριέρα ή με πρεσβύτερους εντός της οικογενείας. Το πείσμα θα κερδίσει μόνο εφόσον έχει πάντα ένα δημιουργικό λόγο ύπαρξης. Οι φίλοι και οι συλλογικοί χώροι, όπως και η εξωστρεφής στάση θ’ αποτελούν «κλειδιά» στα χέρια σας έως τις 9/1, ενώ η συνέχεια του μήνα φέρνει παρασκήνιο και ενδεχομένως πιο εσωστρεφή διάθεση. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και μη φορτώνετε τον οργανισμό σας περισσότερο απ’ όσο μπορεί ν’ αντέξει. Είναι η εποχή όπου δύναστε να προετοιμάσετε το έδαφος για νέα εγχειρήματα σε κάθε τομέα. Η πανσέληνος (27/1) δίνει το έναυσμα για ξεκαθαρίσματα σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, διαδικασία η οποία εν τέλει θα σας βγει σε καλό και θ’ ανοίξει ορίζοντες προς ένα διαφορετικό μέλλον, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο τέλος Ιανουαρίου. Ευκαιρίες / προστασία του Δία κατά τον Ιανουάριο: αφορούν τους γεννημένους στις 26-27/1. Αρκετή πίεση θα παρατηρηθεί κάποιες στιγμές στη ζωή των γεννημένων στις 29-31/1.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Ο πρώτος μήνας της χρονιάς δείχνει να φέρει άγχος και νευρικότητα λόγω της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Ο συνδυασμός του Κρόνου από το Σκορπιό βάζει τα όρια μιας πραγματικότητας που σας πιέζει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να διαχειριστείτε τις όποιες εξελίξεις με ωριμότητα και με κινητήριο μοχλό αυστηρά την ουσιαστική σας εξέλιξη. Από τις 9/1 αρχίζετε να βλέπετε την εύνοια και την τύχη που μπορεί να προέλθει μέσ’ από τη σύμπτωση, σε συνδυασμό με φιλικά πρόσωπα και κύκλους γνωριμιών ή συλλογικούς χώρους που στηρίζουν τους προσωπικούς σας στόχους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα καινούργιο σχέδιο είναι στα σκαριά με τη νέα σελήνη της 11/1, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 13/3. Είναι τότε όπου θα μπορούσατε να υπολογίσετε σε μια νέα φιλία / γνωριμία/  συμμαχία είτε και στην εξεύρεση μιας πηγής εισοδήματος. Η πανσέληνος (27/1) φέρνει σε κάποιους ρευστότητα / ανησυχία που συνδέεται με εξελίξεις στο χώρο εργασίας ή μ’ ένα ζήτημα υγείας (δικό σας ή οικείου προσώπου), ενώ παράλληλα θα μπορούσε ν’ απασχολήσει κάποιους Ιχθύς μ’ ένα συναισθηματικό θέμα είτε με τα παιδιά. Καλό θα είναι να ξεκουράζεστε και να σκέπτεστε μεθοδικά προτού αποφασίσετε και πράξετε.


Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας και διαχείρισης
Αστρολογική ανάλυση / διαχείριση πλανητικών δεδομένων
Επικοινωνία: astraguide@yahoo.com
τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: +30  213 03 77165
(τηλ. γραμμή με αστική χρέωση)
(δυνατότητα συνεργασίας με όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό
http://antares-mdd.blogspot.gr/p/blog-page_16.html )
Ρύθμισε άμεσα το γρήγορο, αλλά αποτελεσματικό κι εύστοχο τηλεφωνικό σου ραντεβού στο oroskopos.gr!  http://www.oroskopos.gr/PhoneDate.aspx
FACEBOOK: Astra Guide
TWITTER: AstraGuide
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση