GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντες της βλαχοταγαριάς!

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ Συνεχίζεται ο πόλεμος για την Λίστα Lagarde. Και φωνάζουν οι ανεγκέφαλοι ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Συνεχίζεται ο πόλεμος για την Λίστα Lagarde. Και φωνάζουν οι ανεγκέφαλοι νεοδημοκράτες βουλευτές για την ποινική ενοχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και την άθλια πολιτικά, αλλά προς θεού όχι ποινικά, διαχείριση της Λίστας Lagarde από τον κυβερνητικό εταίρο Ε. Βενιζέλο. Κι από κοντά και οι αριστεροί των...
σαλονιών της ΔΗΜ.ΑΡ. Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου και ο ορισμός της γελοιότητας!
Ξεχνούν να απαντήσουν οι φωνασκούντες νεοδημοκράτες βουλευτές ότι οι ίδιοι υπεραμύνονταν του Γιώργου Παπακωνσταντίνου όταν του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ως Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου. Ακριβώς οι ίδιοι Βουλευτές υπεραμύνονταν και της υπουργικής πολιτείας του Υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου.
Δηλαδή για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας η πολιτική ηθική των κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Ε. Βενιζέλου ήταν περίπου άψογη, γι’ αυτό και υπερψηφίστηκαν ως μέλη της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, ενώ σήμερα η μεν πολιτική ηθική του Γ. Παπακωνσταντίνου κρίνεται πολιτικά και ποινικά κολάσιμη, η δε πολιτική ηθική του Ε. Βενιζέλου κρίνεται πολιτικά άθλια και ποινικά μη κολάσιμη.
Θα αντιτείνει ο καλόπιστος αναγνώστης… Η στήλη είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που θέτει και προβάλει τον παραπάνω συλλογισμό.
Η απάντηση είναι και πάλι απλή: Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει;
Η Παιδική Χαρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α;
Αυτοί ασχολούνται για το αν οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα είναι «είδη καθημερινής χρήσης» ή ΟΧΙ. Τα είπαμε μόλις εχθές για τον Αλέξη Τσίπρα κι η ίδια η ζωή έσπευσε να μας δικαιώσει σε μία μόλις ημέρα. Τους έριξαν μία τρικλοποδιά τα βλαχοτάγαρα της κυβερνητικής προπαγάνδας και τσίμπησαν αμέσως. Βέβαια τις επόμενες ημέρες θα αντιδράσουν αλλά θα είναι ήδη αργά. Θα έχουν χάσει μία ακόμη ιστορική ευκαιρία να καταστήσουν πανεύκολα και μία και έξω αναξιόπιστους τους καθημερινούς συνομιλητές τους.
Η υπόλοιπη αντιμνημονιακή δημοκρατική αντιπολίτευση (Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ) είναι επί της ουσίας παντελώς αποκλεισμένη από τα κατεστημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Άρα η οποιαδήποτε αντίστοιχη θέση τους δεν είναι δυνατόν να φτάσει στην κρίση της κοινής γνώμης.
Απομένει όμως το διαδίκτυο κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά για τους βουκόλους του Μαξίμου. Εκεί ο λόγος είναι ελεύθερος και τα επιχειρήματα δεν λογοκρίνονται. Αντίθετα διαβάζονται καθημερινά από εκατομμύρια κοινωνικά ενεργούς πολίτες και διαδίδονται με την ταχύτητα του φωτός.
Και το ερώτημα είναι αμείλικτο!
Για πέστε μας ρε λεβέντες της βλαχοταγαριάς, όταν καθίσατε με τους κηπουρό-Αθανασάκηδες και φτιάξατε την κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου δεν γνωρίζατε τίποτε για την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ; Δεν είχατε ακούσει τίποτε για την «υπόθεση Τ+10»; Ή μήπως δεν σας είχαν μπει έστω ψύλλοι στα αυτιά για την «ιστορία των CDS»;
Ποιος κρύβονταν πίσω από όλες αυτές τις σκοτεινές υποθέσεις;
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!
Γιατί λοιπόν δεχθήκατε συμμετοχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην κυβέρνηση;
Απλά ρωτάμε προς το παρόν… τους λεβέντες της Λεβέντες της βλαχοταγαριάς!

* Φωτομοντάζ «Το Γρέκι»

4 σχόλια

  1. Μαντέψτε πού ετοίμαζε ταξίδι ο Αλέξης Τσίπρας!

    Δεν του έφτανε το ταξίδι-φιάσκο στην Λατινική Αμερική και ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμαζόταν για μια ακόμη περιπέτεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας στον ημερήσιο τύπο, το επιτελείο του Αλέξη σχεδίαζε το επόμενο ταξίδι του στο...
    Νέο Δελχί και την μακρυνή Ινδία!

    Tελικά το ταξίδι αναβλήθηκε, καθώς μετά τις τελευταίες αναταραχές, κανείς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του. Το ερώτημα βέβαια παραμένει, τι θα βοηθούσε την Ελλάδα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ταξιδέψει μέχρι εκεί και να κάνει ...συναντήσεις.

    ΑΞΙΖΕΙ: Ανεπιβεβαίωτες πάντως πληροφορίες λένε πως ο Αλέξης δεν το βάζει κάτω και σχεδιάζει το επόμενο ταξίδι του στην Ακτή Ελεφαντοστού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΥΤΟΙ ΕΙΝΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 90 ΤΟΙ ΕΚΑΤΟ.ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΠΩΣ?ΚΟΛΛΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡ ΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ.ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ,Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ,ΥΠΑΛΛΗΛΟ,ΟΔΗΓΟ Η ΚΛΗΤΗΡΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΡΑΠΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΙΑΣ.ΩΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΩΗΦΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΤΟ 1970 ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 1150 ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 5 ΝΑΙ, 5 ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας πικραναμμένος σχολιαστής με αρχαιοπρεπές ψευδώνυμο.

    Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ιστολόγια για να ξεθυμαίνουν οι γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @4 Ιαν 2013 12:27:00 μ.μ.
    εσυ απο που ηθεις πιδιμ;
    οταν ο "Δευκαλιων" ηταν στα Bloggs εσυ ρουφαγες αβγουλακι στο Παρισι, εκει οπου εκανε τη θητεια του ο δικο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση