GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία! Ο Βενιζέλος αποκα- λύπτει ότι ο Διώτης "πήγε να δώσει και σε άλλους εκδότες" το στικάκι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Δύο αποσπάσματα ξεχωρίζουν από τη σημερινή ομιλία του Ε. Βενιζέλου στη Βουλή. Ξεχωρίζουν διότι "φωτ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Δύο αποσπάσματα ξεχωρίζουν από τη σημερινή ομιλία του Ε. Βενιζέλου στη Βουλή. Ξεχωρίζουν διότι "φωτογραφίζοντας" τον Ι. Διώτη λέει ουσιαστικά ότι αυτός έδωσε αντίγραφο από το στικάκι στον Κ. Βεξαβάνη και ότι αυτός είχε "συναντήσεις και συνομιλίες για προσφορές" και με άλλους εκδότες για να το δώσει.
 Σε ποιους αναφέρεται άραγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Η καταγγελία του είναι συγκλονιστική πάντως.
Είπε αρχικά:
"Είπα και χθες, απευθυνόμενος στη Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου μας, ότι ανάλογα με τη λογοτεχνική ροπή κάθε στελέχους της αντιπολίτευσης, κατηγορούμαι ότι κράτησα «στο συρτάρι μου, στο σεντούκι μου, ή στο μαξιλάρι μου» τη λίστα και την απέτρεψα από ποιον; Από την αρμόδια υπηρεσία που την είχε, που τη μελέτησε, που την κράτησε και που αναπαρήγαγε τα αντίγραφα ως μαρουλόφυλλα και τα μοίραζε σε δημοσιογράφους και εκδότες -και αυτό αποδεικνύεται- με την αγαστή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χοροπηδούν ενθουσιασμένοι δίπλα στον κ. Βαξεβάνη, ο οποίος από κάποια πηγή πήρε το αντίτυπό του και έφτασε τώρα να θέλει να το επεξεργαστεί και να συμβουλεύσει και τον εισαγγελέα τι να κάνει. Ας μας πει από πού το πήρε.
Γιατί αυτός που το είχε είπε στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη ότι δεν το έχει. Και είπε ότι δεν το έχει για να μπορεί να πει ότι το μόνο αντίτυπο το έδωσα κάποια στιγμή στον Υπουργό σε μια πεντάλεπτη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα για το γενικό πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η δραστηριότητα μιας υπηρεσίας όπως το ΣΔΟΕ.
Ποια είναι η πηγή του κ. Βαξεβάνη; Ποιος του έδωσε το στικάκι το οποίο διερεύνησε και κάνει υποδείξεις τώρα στους εισαγγελείς;"
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: 
"Το στικάκι αυτό, αυτός που το έδωσε στον κ. Βαξεβάνη, με τη βοήθεια και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να το δώσει και σε άλλους εκδότες και δημοσιογράφους. Βοά η πιάτσα για συναντήσεις, για συνομιλίες, για προσφορές.
Άρα λοιπόν πράγματι έχουμε ένα εξαιρετικό προοίμιο για τη συζήτηση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα, εκτός κι αν σας φωτίσει ο Θεός και αποσύρετε την πρόταση".

2 σχόλια

  1. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κορύφωσε μάλιστα τις επιθέσεις στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Διώτη λέγοντας «Είναι δυνατόν να εμφανίζεται αρχηγός κόμματος και να λεει ότι το ΠΑΣΟΚ πήγε σε 2 εκλογές με την λίστα στα χέρια του; Πως λέει τις χυδαιότητες αυτές;
    Είναι εκβιαστικού χαρακτήρα».

    Εξήγησε πως μετά τις αποκαλύψεις επικρατεί «νευρικός κλονισμός δημοσιογραφικά από Βαξεβάνη και πολιτικά από ορισμένα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ.

    Ποια είναι η πηγή Βαξεβάνη που του έδωσε στικ και κάνει υποδείξεις;

    Αυτός που του το έδωσε με τις υποδείξεις ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να το δώσει και σε άλλους εκδότες.
    Βοά ο τόπος για συναντήσεις και προσφορές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να εμφανίζεται αρχηγός κόμματος και να λεει ότι το ΠΑΣΟΚ πήγε σε 2 εκλογές με την λίστα στα χέρια του; Πως λέει τις χυδαιότητες αυτές;
    Είναι εκβιαστικού χαρακτήρα».


    Για να καταλαβω οταν εγιναν εκλογες
    δυο φορες το στικακι με την λιστα
    το ειχε δωσει ......ας πουμε στον
    Αντωνακη!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση