GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε "εκδίκηση" από τον Παπανδρέου ο Καραμανλής

Άλλη από την επίσημη γραμμή της ΝΔ ακολούθησε για πρώτη φορά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής δεν ψήφισε μόνο για ...

Άλλη από την επίσημη γραμμή της ΝΔ ακολούθησε για πρώτη φορά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής δεν ψήφισε μόνο για παραπομπή...του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς) αλλά ψήφισε και στην κάλπη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο κ. Καραμανλής γνώριζε ότι ο Πρωθυπουργός θα ψήφιζε μόνο στην κάλπη για την πρόταση της κυβέρνησης που προέβλεπε παραπομπή σε προανακριτική για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Εντούτοις ο κ. Καραμανλής ακολούθησε τον δικό του δρόμο επιλέγοντας να ψηφίσει σε όλες τις κάλπες, όπως έπραξαν και άλλοι βουλευτές που ανήκουν στο λεγόμενο «καραμανλικό μπλοκ».
Σύμφωνα με εκτιμήσεις που δημοσιεύει το Εθνος ο κ. Καραμανλής ψήφισε πιθανότατα και για παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου επειδή δεν ξεχνά ότι η πρώτη κίνηση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μόλις ανέλαβε τα ηνία της χώρας ήταν να σύρει τον προκάτοχό του σε εξεταστικές επιτροπές (Βατοπέδι, ομόλογα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση