GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκούδης: Η κυβέρνηση έπρεπε να αντιμετωπίσει χαλαρά το θέμα

«Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, δεν έχουν επιδιώξει ποτέ βίαιης μορφής εκδηλώσεις και η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε αντιμετωπίσει το θέμα πιο χαλαρά...

«Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, δεν έχουν επιδιώξει ποτέ βίαιης μορφής εκδηλώσεις και η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε αντιμετωπίσει το θέμα πιο χαλαρά», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.
«Η ΔΗΜΑΡ, συμφώνησε με το σχέδιο της κυβέρνησης για να βγούμε από την κρίση, γιατί είναι το σχέδιο με τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ΔΗΜΑΡ έχει βέβαια, σε κάποια θέματα, τις δικές της θέσεις», είπε για την πορεία την κυβέρνησης στον οικονομικό τομέα.
Ακούστε το ηχητικό:


4 σχόλια

  1. Και ρωτάω εγώ τώρα:
    Σε ποιό ευνομούμενο και πολιτισμένο κράτος μπορεί μία ομάδα πολιτών να μπουκάρει στο γραφείο του υπουργού;
    Και ξαναρωτάω:
    Στην πρώην ΕΣΣΔ και στα σύγχρονα ομοϊδεατικά καθεστώτα του ΚΚΕ,τι θα πάθαιναν κάποιοι που θα προσπαθούσαν να κάνουν το ίδιο που έκανε το ΠΑΜΕ;

    ΚΠ

    Υ.Γ. Απάντηση στις ερωτήσεις θέλω και μην αρχίσετε τα βαρετά και προβλέψιμα η κυβέρνηση (συμφωνώ)εξαθλίωσε τον λαό και είναι μορφή πάλης κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε άντε γαμηθείτε σύντροφοι και Μεγαλειότατοι μια φατρία ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας καταλάβει επιτελούς αυτή η κυβέρνηση τον τριών κλόουν , ότι αν δεν στηριχτεί στο ΛΑΟ της η χώρα ούτε οι κελεμπίες, ούτε κανένας χαρτογιακάς δεν σώζει τους Έλληνες ..

    Αντί αυτού έχετε στήσει μια προπαγάνδα φασιστική στην κοινωνία με συνδρομή τον{ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ } που στρέφει την μια τάξη ενάντιο της άλλης , δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι όταν θα εξεγερθεί ο κόσμος δεν θα είναι ιδεολογική πράξη, αλλά οι πεινασμένοι θα κυνηγάνε τους χορτασμένους ,οι κατάθεσης τον γερόντων που είχαν στην άκρη για τα γεράματα έφυγαν για να ζήσουν τα παιδιά τους, οι συντάξεις φεύγουν σε δέκα ημέρες και οι λογαριασμοί έρχονται σαν οβίδες μέσα στα σπίτια μας και μας σκοτώνουν...

    Βγαίνουν μερικοί πολιτικοί και απειλούν τον κόσμο , τους κουνάνε το δάχτυλο, λένε στα κανάλια ότι θέλουν ΣΙΚ απεργίες και όλες αυτές της μπαρούφες που μας τσαμπουνάνε στα προπαγανδιστικά κανάλια του ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΚΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ οι βουλευτές τους {ονόματα δεν λέμε}… και όταν ακούω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!!!!! μου έρχεται να βγω πάρω τους δρόμους και να πετώ του ηλίου πέτρες ...

    Λύσης υπάρχουν πολιτική βούληση δεν υπάρχει;

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΧΟΡΏ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..

    Υ.Γ αν είχατε 100 ευρώ και μια οικογένεια με παιδιά τι θα κάνατε θα πληρώνατε τον φόρο η θα πηγαίνατε να τους πάρετε τρόφιμα η φάρμακα; Σας λέω 1000% εγώ θα έκανα το δεύτερο , ΑΡΑ με την πολιτική σας πάτε να μας κάνετε εν δύναμη όλους παράνομους; αν το καταφέρεται και αυτό ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ,ΘΑ ΦΆΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ, Η ΠΕΙΝΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΌΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΟΎΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι δεν αντέχουν, ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΑΙΛΑΟΥΝΤΕΡ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.

    Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης.

    Παρελθόν από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων αποτελεί ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

    Η παραίτηση Θεοχάρη έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ενώ στη Διαύγεια έχει ήδη αναρτηθεί η απόφαση.

    ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ...ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση