GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Διαχρονική ομερτά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ:Διαχρονική ομερτά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ "Η προσπάθεια της μνημονιακής συγκυβέρνησης να περιορίσει τη διαλεύκανση της υπόθεσης Λαγκάρντ  σ...

ΣΥΡΙΖΑ:Διαχρονική ομερτά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
"Η προσπάθεια της μνημονιακής συγκυβέρνησης να περιορίσει τη διαλεύκανση της υπόθεσης Λαγκάρντ  στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου εξυπηρετεί το στόχο μιας ελεγχόμενης εκτόνωσης,  χωρίς όμως να μπορεί να συγκαλύψει τη διαχρονική ομερτά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για συγκάλυψη της διαφθοράς και διαιώνιση της διαπλοκής μεταξύ οικονομικής ολιγαρχίας και πολιτικής", αναφέρει σε σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
"Με περίσσιο θράσος, αλλά και υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής, προσπαθούν τώρα οι εκπρόσωποι της διαπλοκής να εμφανιστούν ως αρχάγγελοι της κάθαρσης και εγγυητές της σταθερότητας.  Οι πολιτικές, όμως, ευθύνες για τη συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ και τη μη αξιοποίηση της δεν μπορούν να κρυφτούν από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς. Το ίδιο ισχύει και για τις ποινικές ευθύνες των κκ Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα κλείσει τα μάτια μπροστά στην ασυλία της εγχώριας κλεπτοκρατίας που πάει χέρι-χέρι με τη μνημονιακή εξόντωση της κοινωνίας".
 
Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

5 σχόλια

  1. Ομερτά και στον σύριζα. .... Καθεστωτικοί έ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξάκι θαθα-Τσιπρανδρέου,
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ;;;;;;;;;;;
    Έ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ραντεβού του ΣΥΡΙΖΑ και της οικογένειας Παπανδρέου στην κάλπη έκλεισε...

    Είναι φανερό ότι τα κόμματα –με πρωτοστάτη τον ΣΥΡΙΖΑ- θα δώσουν μία μάχη εντυπωσιασμού και δεν θα ασχοληθούν με την ουσία της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, που έχει να κάνει με τις αρμοδιότητες και το ανεξέλεγκτο των Υπουργών.

    Στην Κουμουνδούρου θέλουν να γίνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Θα συντηρήσουν τη συζήτηση γύρω από τον Βενιζέλο και σε κάθε περίπτωση θα αποφύγουν και την παραμικρή έστω αναφορά στον ΓΑΠ. Γνωρίζουν ότι οι Παπανδρεϊκοί θα θυμηθούν στην κάλπη τη συμπεριφορά τους έναντι στην οικογένεια του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

    Έτσι παρά τις δέκα προτάσεις που κατέθεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξαν στην προαποφασισμένη, έπειτα από συνεδρίαση τεσσάρων ωρών της Συντονιστικής Γραμματείας. Πρόκειται ασφαλώς για την πρόταση που «αθωώνει» τον Γιώργο Παπανδρέου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών μόνο για τους κυρίους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο».

    Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπουν να μετατρέπονται ταχύτατα στο ΠΑΣΟΚ που τόσα χρόνια αντιπολιτεύονταν. Η ηγετική ομάδα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να χρυσώσει το χάπι στους διαφωνούντες, αναφέρει στην ανακοίνωση ότι διατηρούν επιφυλάξεις ώστε, εάν προκύψουν ευθύνες και άλλων προσώπων, να καταθέσουν «κάθε απαραίτητη συμπληρωματική πρόταση για την επέκταση της Προκαταρκτικής Εξέτασης ή της δίωξης». Από την πλευρά τους, οι συνιστώσες, με πρώτο το Αριστερό Ρεύμα, είναι έτοιμες για ….αντάρτικο, μιας και θεωρούν ότι γίνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ μέρος της συγκάλυψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ενας "κόπανος" πεθαίνει... 100 γεννιούνται», έλεγε ένας σοφός.

    Πόσο μάλλον άν ανήκει στη... «φυλή» των Συριζαίων...!!!
    Έτσι ένας νέος «ρωποπερπηρήθρας» Βουλευτής πού μόλις σήμερα μάθαμε ότι... υπάρχει,
    ονόματι (Χρ. Καραγιαννίδης)
    ..ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΎ» «ΕΧΩ ΜΑΣΚΕΣ και ΡΟΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-- ΧΩΡΟΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ"
    Η... ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ»...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι προβατα της Συγγρου το
    Παπακι διεγραψε τις ξαδελφες απο
    το στικακι του Διωτη η Βενιζελου
    σιγουρα.

    Τινος στικακι εφθασε στο Σαμαρα του
    Παπακοδιωτη η του Μπενυ ??

    Ηταν μαρκαρισμενο με αρχικα οπως
    τα γελαδια ????? ΠΑΚ Η ΒΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση