GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση της μείζονος μειοψηφίας του Δ. Βόλου για την αναστολή λειτουργίας της πισίνας

Ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, υπέβαλε η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζέττα Μακρή, αναφορικά με την αναστ...

Ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, υπέβαλε η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζέττα Μακρή, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας της εξωτερικής πισίνας του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Βόλου.
Όπως αναφέρει στην ερώτηση «από τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο πληροφορηθήκαμε ότι οι αρμόδιοι του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ προχώρησαν στην αναστολή λειτουργίας της εξωτερικής πισίνας του κολυμβητηρίου Βόλου λόγω της αδυναμίας τους να καλύψουν και αυτή τη χρονιά το κόστος θέρμανσης της. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία κίνηση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής για στήριξη του τοπικού αθλητισμού, ενώ επιβεβαιώνει την πλήρη αδιαφορία της για τις επιπτώσεις της σε όσους επέλεγαν την εξωτερική πισίνα του ΕΑΚ είτε για άθληση είτε για ίαση».
Σύμφωνα με τη μειοψηφία, η λήψη αυτής της απόφασης σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία επιβολής ενοικίου σε αθλητικούς συλλόγους για τη χρήση δημοτικών αθλητικών χώρων, ενισχύει ταυτόχρονα τους προβληματισμούς όλων αυτών που μιλούν για κακοδιαχείριση αλλά και για πρόθεση της δημοτικής αρχής να αθλούνται στον Δήμο μας πλέον μόνο όσοι μπορούν να πληρώνουν.
Η  πλειοψηφία, ζητά να πληροφορηθεί με ποιά κριτήρια κρίθηκε ασύμφορη οικονομικά η λειτουργία της πισίνας, την ίδια ώρα που είναι αποδεκτή από όλους η ανάγκη λειτουργίας της και αν υπήρξε συνεργασία των αρμοδίων του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της πόλης μας, για να βρεθεί εναλλακτική λύση και να αποφευχθεί η αναστολή λειτουργίας της εξωτερικής πισίνας του ΕΑΚ.
Τέλος, ερωτά ποια είναι η σύμβαση που έχει υπογραφεί με την εταιρία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ και ποιές ήταν οι ενέργειες των αρμόδιων οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, για να τεθεί υπό διαπραγμάτευση η σύμβαση αυτή από τη στιγμή που κρίνεται ασύμφορη αλλά και για να βρεθεί τρόπος περιορισμού των δαπανών θέρμανσης της.
 magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση