GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κρίση που βιώνει σήμερα η πατρίδα μας είναι κρίση σε κάθε επίπεδο, εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, και βέβαια δημογραφικό και ανθρωπιστ...

Η κρίση που βιώνει σήμερα η πατρίδα μας είναι κρίση σε κάθε επίπεδο, εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, και βέβαια δημογραφικό και ανθρωπιστικό. Η ελληνική οικογένεια βάλλεται και οι ρυθμοί αύξησης των φτωχών, απόρων ανθρώπων δεν αποτελούν πλέον σενάριο νοσηρής φαντασίας, αλλά σοκαριστική πραγματικότητα που αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό στις στατιστικές μελέτες. Όταν μιλάμε για 26,8% ανεργία τον Οκτώβριο (ΕΛΣΤΑΤ), δηλαδή για 1.345.715 ανέργους και 3.344.478 οικονομικά μη ενεργό πληθυσμό δεν αναφερόμαστε σε απλούς αριθμούς, αλλά σε ανθρώπους, στο έμψυχο δυναμικό της πατρίδας μας, στον λόγο ύπαρξης του ίδιου του κράτους.
Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων θέλοντας να δώσει το στίγμα πως οι δράσεις αλληλεγγύης δεν είναι δυνατόν να περιορίζονται στις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των παγκοσμίων ημερών φτώχειας, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο με ακόμα εντονότερους ρυθμούς, τώρα που καταλάγιασαν οι φωνές για εθελοντισμό, αλλά οι ανάγκες των ανθρώπων παραμένουν εκκωφαντικά επίκαιρες.
Στο πλαίσιο, λοιπόν, του κοινωνικού της έργου η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και παιχνιδιών στα γραφεία της Νεολαίας (Χαροκόπου 2 & Συγγρού, Καλλιθέα, τηλ. επικοινωνίας 2109545113). Η δωρεά θα κατευθυνθεί σε πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης με την αρωγή των αρμόδιων φορέων.
Σε πολύτεκνες οικογένειες που εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να αφήσουν τα παιδιά τους στην Εκκλησία ή στα ορφανοτροφεία γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Σε πολύτεκνες οικογένειες, που δεν έχουν ούτε τα βασικά που για άλλους είναι δεδομένα όπως διατροφή, νερό, ρεύμα, θέρμανση. Σε πολύτεκνες οικογένειες στις οποίες το κράτος έκοψε το αναγκαίο, ακόμα και για την επιβίωση, επίδομα και ζουν σε εξευτελιστικές συνθήκες. Σε πολύτεκνες οικογένειες στις οποίες παιδιά πολύ μικρής ηλικίας έχουν στερηθεί το χαμόγελο και το παιχνίδι. Σε πολύτεκνες οικογένειες στις οποίες γονείς ντρέπονται τα ίδια τους τα παιδιά γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν ελπίδα.
Την ώρα που το κράτος εξαθλιώνει με τις πολιτικές του τους Έλληνες πολίτες, οφείλουμε να δώσουμε έστω το ένα δέκατο για τον συνάνθρωπο. Είναι σαφές πως η λύση πρέπει να είναι πολιτική. Είναι όμως πέραν πάσης αμφιβολίας δεδομένο πως όταν η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η βοήθεια στον συνάνθρωπο με κάθε τρόπο είναι επιβεβλημένη.

1 σχόλιο

  1. Και τελικά κανένας δεν θα πληρώσει από αυτούς που εδώ και 4 χρόνια μας γδέρνουν, έχουν οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, στην ανεργία και στη μετανάστευση 2.000.000 Έλληνες ! Ναι, αυτοί με τις μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ( εκτός από τα δικά τους, αφού έχουν εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις), αυτοί που μας έγδαραν με τους φόρους και τις έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, στα εισοδήματα ( διπλά και τριπλά ), με τα χαράτσια και τα τέλη, αυτοί που έχουν γονατίσει το 85% των Ελλήνων, δεν παραπέμπονται, γιατί έχουν- λέει- μόνο πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες που δεν μπορούν να πιάσουν εδώ και 4 χρόνια τα δισ. ευρώ της φοροδιαφυγής !
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Η ΝΔ έδωσε συγχωροχάρτι στη μία από τις δύο συνιστώσες της, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και ΓΑΠ, για να κρατήσουν τη κουτάλα της εξουσίας! Η διαπλοκή στο απόγειό της! Δούλεμα χοντρό, η δήθεν μυστική ψηφοφορία τινάχθηκε στον αέρα από την επιδεικτική αποχή του 1/3 της Βουλής ! Καμαρώστε τι ψηφίζαμε εδώ και 40 χρόνια ! Και το 2013, θα έρθουν νέοι χοντροί φόροι, με κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά και περικοπές παντού ! Θα σας ρουφήξουν και τη τελευταία σταγόνα αίμα και θα σας δημεύουν περιουσία για 1000 ή 1500 ευρώ χρέος ! Οι λέσχες και τα "παιδιά" του Σημίτη θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο, μετά τη λεηλασία του Χρηματιστηρίου το 1999 και τη λεηλασία των δημοσίων έργων, Ολυμπιακών αγώνων, ασφαλιστικών ταμείων, ομολόγων κλπ. Μακάκα Έλληνα, καλά να πάθεις, καλά σου κάνουν, αφού ακόμα μένεις στα 3 κόμματα της τρικομματικης ξεφτίλας και του κουκουλώματος! Μετά από 10 χρόνια θα βάλουν κανέναν στη φυλακή για να ρίξουν στάχτη στα μάτια σου! Γιατρούς δεν έχεις, φάρμακα δεν έχεις, αύριο δεν θα έχεις ούτε σπίτι, ούτε εξοχικό, ούτε αυτοκίνητο, ούτα καταθέσεις. Θα στα φάμε όλα. Ξύπνα, επιτέλους, μακάκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση