GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού θα επιδεινωθεί ο καιρός...

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτ...

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας.
Αναλυτικά για σήμερα Δευτέρα, το απόγευμα προβλέπονται χιονοπτώσεις στη Μακεδονία (κυρίως την ανατολική), τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Θεσσαλία (Μαγνήσια).
Από τις βραδινές ώρες αλλά και αύριο Τρίτη αναμένονται χιονοπτώσεις που τοπικά και κατά διαστήματα πιθανώς θα είναι πυκνές στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια και τις Σποράδες, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί ισχυρός παγετός (Τρίτη και Τέταρτη) ο οποίος στη βόρεια Ελλάδα κατά τόπους θα είναι ολικός.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση