GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγγέλονται κατηγορίες για τη δολοφονία της Ινδής...

Οι κατηγορίες εναντίον των πέντε ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας στο Νέο Δελχί, αν...

Οι κατηγορίες εναντίον των πέντε ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας στο Νέο Δελχί, αναμένεται να απαγγελθούν επισήμως, αύριο Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τη βίαιη επίθεση εναντίον της νεαρής γυναίκας, η οποία έχει προκαλέσει πρωτοφανείς διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Ινδία.
«Αναμένουμε ότι θα απαγγελθούν επίσημα κατηγορίες την Πέμπτη, εκτός κι αν προκύψουν πρακτικά προβλήματα», δήλωσε ο Ρατζάν Μπαγκάτ εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νέου Δελχί.
«Ο έκτος άνδρας που πήρε μέρος στην επίθεση και φέρεται να είναι ανήλικος θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων εκτός κι αν αποδειχθεί ότι είναι ενήλικας», πρόσθεσε ο Μπαγκάτ. Και οι έξι βρίσκονται υπό κράτηση.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες και τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ινδίας, η νεαρή γυναίκα δάγκωσε τρεις από τους βιαστές της στην προσπάθειά της να διαφύγει.
Οι δαγκωματιές, όπως και αίμα, ίχνη σπέρματος και τρίχες, αλλά και η μαρτυρία του φίλου της 23χρονης θα χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον των κατηγορούμενων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Οι νομικές διαδικασίες της υπόθεσης διενεργούνται από ένα ειδικό δικαστήριο για τα εγκλήματα κατά των γυναικών, το οποίο συστάθηκε μετά την επίθεση εναντίον της νεαρής φοιτήτριας στις 16 Δεκεμβρίου.

2 σχόλια

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανατος στον γαμημενο βιαστη της Ξανθης!!!!!!!!! Να ψοφησει το αρχιδι με τον χειροτερο τροπο....
    Θανατος στους βιαστες... ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!! Εισαι ανωμαλος ρε πουστη? Απλα να πεθανεις γαμω την πουτανα την μανα σου που σε εβγαζε!!!!!! Να ψοφησεις γαμημενε πουστη...
    ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
    πουστρακια ερχεται η ωρα σας γαμω το σπιτι σας γαμω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση