GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ε. Μουμούρη: Έχω μείνει με μια ντομάτα στο ψυγείο

Αφοπλιστικά ειλικρινής για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν η Ευαγγελία Μο...


Αφοπλιστικά ειλικρινής για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν η Ευαγγελία Μουμούρη σε συνέντευξη που... έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Παρά τις προσπάθειες που έκαναν όλες οι πλευρές, δεν κατάφεραν να λυθούν τα προβλήματα. Το να μη συνεχιστεί μια σειρά το βρίσκω πολύ πιο τίμιο από το να γίνει ένας ενδεχόμενος δεύτερος κύκλος, για να καλύψουμε ώρες στο κανάλι χωρίς να πληρωθούμε. Πληρώθηκα τρία επεισόδια. Ο παραγωγός κάνει φιλότιμες προσπάθειες και σταθερά ευελπιστώ να μας ξεπληρώσει». Αυτό δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη στο Εγώ Weekly για το άδοξο τέλος της σειράς «Κλινική Περίπτωση» στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόσθεσε δε: «Εκείνη την περίοδο δούλευα. Ακόμη δεν με είχαν πληρώσει για το θέατρο και δεν είχα χρήματα. Είχα στο ψυγείο μόνο μια ντομάτα. Εγώ όμως είχα την οικογένειά μου. Όταν ήρθε η μητέρα μου σπίτι, κάλεσε οικογενειακό συμβούλιο και μου είπε: 'Παιδί μου είσαι ορφανό;'. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου και δεν ήθελα να με βοηθήσει η οικογένειά μου. Από επιλογή είχα μια ντομάτα τότε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση