GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας για το Μαλί...

"Η επιχείρηση των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων για να σώσουν τον Γάλλο όμηρο που κρατείτο στην Σομαλία δεν συνδέεται με την στρατιωτική...

"Η επιχείρηση των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων για να σώσουν τον Γάλλο όμηρο που κρατείτο στην Σομαλία δεν συνδέεται με την στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας στο Μαλί που έχει στόχο να σταματήσει την προέλαση των ισλαμιστών ανταρτών προς τον νότο της χώρας", δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.
"Οι δύο επιχειρήσεις δεν συνδέονται καθόλου", σημείωσε, προσθέτοντας ότι "πιστεύεται" ότι ο Γάλλος μυστικός πράκτορας, ο οποίος κρατείτο όμηρος στην Σομαλία από το 2009, σκοτώθηκε, όπως και ένας Γάλλος στρατιώτης, κατά την επιχείρηση των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων για τη διάσωσή του.
"Καταδρομείς εισέβαλαν εκεί όπου κρατείτο χθες το βράδυ και αντιμετώπισαν αμέσως πολύ μεγάλη αντίσταση. Όλα μας οδηγούν να πιστέψουμε ότι ο Ντενίς Αλέξ σκοτώθηκε δυστυχώς από αυτούς που τον κρατούσαν", διευκρίνισε ο Λε Ντριάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Στην επιχείρηση σκοτώθηκε ένας Γάλλος στρατιώτης και ένας ακόμη συνελήφθη όμηρος.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση