GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον βασανισμό του ανήλικου

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον βασανισμό του ανήλικου «Οι καταγγελίες για τον βασανισμό του ανήλικου πακιστανού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον βασανισμό του ανήλικου
«Οι καταγγελίες για τον βασανισμό του ανήλικου πακιστανού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, καθώς και η στέρηση τροφής στους κρατουμένους πρέπει να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες», ζητά με ανακοίνωση του το τμήμα σωμάτων ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η διερεύνηση καταγγελιών για απάνθρωπη συμπεριφορά αστυνομικών σε πολίτες και κρατουμένους και εμπλοκή σε περιστατικά ρατσιστικής βίας, θα πρέπει να γίνεται από ανεξάρτητη υπηρεσία. Η κωλυσιεργία και η απροθυμία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στη διερεύνηση τέτοιων καταγγελιών, εκτός του ότι δεν αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα αυτά, τα πολλαπλασιάζουν και δυσφημούν το σύνολο του προσωπικού της αστυνομίας», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει, τονίζοντας ότι η ανοχή σε συμπεριφορές που καταπατούν τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, εκμηδενίζει την προσφορά των ελλήνων αστυνομικών:
«Οι έλληνες αστυνομικοί εργάζονται κάτω από επικίνδυνες συνθήκες. Η πλειοψηφία του προσωπικού αγωνίζεται καθημερινά για την ασφάλεια του πολίτη , παρά την εξαθλίωση που βιώνει λόγω των μνημονιακών πολιτικών. Η ανοχή όμως σε συμπεριφορές που καταπατούν τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών σημαίνει αποδοχή, τους φέρνει αντιμέτωπους με την κοινωνία, εκμηδενίζει την προσφορά τους και βάζει εμπόδια στους συνδικαλιστικούς τους αγώνες».
Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση