GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο θάνατος του (Έλληνα) εμποράκου

Τσάντες – «μαϊμούδες», πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, μπιζού και κάθε λογής αξεσουάρ είναι λίγα μόνο από τα προς πώληση είδη στα σεντ...

Τσάντες – «μαϊμούδες», πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, μπιζού και κάθε λογής αξεσουάρ είναι λίγα μόνο από τα προς πώληση είδη στα σεντόνια που απλώνουν οι αλλοδαποί – πλανόδιοι μικροπωλητές σε κεντρικό σημείο στον Κεραμεικό.
Πεδίο δόξης λαμπρό είχε αποτελέσει στο παρελθόν και μια άλλη πολυσύχναστη περιοχή της Αθήνας, ο εμπορικός δρόμος της Ερμού και τα πλησίον στενά, αλλά με την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Διας» το παρεμπόριο μόνο ως μακρινή ανάμνηση αντιμετωπίζεται πλέον.
Σήμερα, το σκηνικό της παραβατικότητας επαναλαμβάνεται στην πάλε ποτέ υποβαθμισμένη συνοικία, της οποίας το πρόσωπο βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης των Αθηναίων και να συντατυτιστεί με την έννοια της διασκέδασης στην πρωτεύουσα.
Πέρα από την.. http://rizopoulospost.com/o-thanatos-tou-ellina-emporakou/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση