GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης: "Να παραιτηθεί ο Παπούλιας"

Καρατζαφέρης: "Να παραιτηθεί ο Παπούλιας" Tην πρόταση να παραιτηθεί o Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να διαχωρίσει την ...

Καρατζαφέρης: "Να παραιτηθεί ο Παπούλιας"

Tην πρόταση να παραιτηθεί o Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να διαχωρίσει την θέση του από τα όσα συμβαίνουν στην χώρα, επανέλαβε σήμερα από την Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης με τις δηλώσεις του,επανέλαβε το περιεχόμενο ανοιχτής επιστολής, που φιλοξενείται σε σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ»-κομματικού οργάνου του ΛΑΟΣ. Όπως ανέφερε,συγκεκριμένα,«ο μόνος ο οποίος μπορεί να σώσει την χώρα από περαιτέρω ευτελισμό και να δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει η αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιαυτό και πρέπει να παραιτηθεί».«Εάν παραμείνει», παρατήρησε, «θα είναι συνένοχος των άλλων».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην Βουλή,κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, μίλησε για ευτελισμό στα έσχατα όρια, τονίζοντας ότι ξεφτίλισαν οι της Βουλής και τους θεσμούς και την ηθική.«Καλά θα κάνουν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να καταλάβουν «που» οδηγούν τον τόπο», επεσήμανε.
«Αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες μπορεί να παρομοιαστεί μόνον με ότι έγινε το 1985 με τον Στεφανίδη προκειμένου να εκλεγεί ο Σαρτζετάκης.Είναι ντροπής πράγματα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:« πολύ φοβούμαι ότι προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα κάποιοι, θυσιάζουν τα πάντα στην σκοπιμότητα και την αμετροέπεια που τους διακρίνει».
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν τις θεώρησε πιθανές, «εκτός απροόπτου και απροβλέπτου», όπως ανέφερε και αυτό,όπως εξήγησε «γιατί οι τρεις που συνθέτουν την Κυβέρνηση ξέρουν ότι έτσι και πέσει θα αφανιστούν από την συνείδηση του ελληνικού λαού».
Ενώ σχετικά με το ΛΑΟΣ και την πορεία του δήλωσε:« Μας αναζητούν πλέον όλοι. Ενώ κάποιους τους καταζητούν εμάς μας αναζητούν. Αναζητούν τις σκέψεις μας, τις προτάσεις μας θα πω αυτό που μου είπε παλαιός πολιτικός:«αν ήσουν μέσα Καρατζαφέρη δεν θα γινόταν αυτά τα ευτράπελα».

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. Δε με εκπλήσσει, τα ίδια καραγκιοζιλίκια έλεγε πάντα. Ρε Καρατζαφέρη αφού λες πως είσαι αντιμνημονιακός γιατί συγκυβέρνησες με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και εφάρμοσες τα μνημόνια. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ακόμα ζώα που σε ψηφίζουν. και κάτι τελευταίο, εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι "ακόμα και να δυσαρεστήσω κάποιους προτιμώ την προσαρμογή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, όσο επώδυνη και αν είναι" δήλωση στον Αυτιά στο τότε alter. Θες να την βρω και να σου την τρίψω στην μούρη κωλο-υποκριτή, μασόνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί τα νέα μέτρα του φορολογικού, όταν θα μπει καλά το ... αγγούρι στο 90% των Ελλήνων ! Γι'αυτό υπάρχουν και κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ που στις δημοσκοπήσεις λένε ότι θα ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΔΗΜΑΡ !Όμως, ούτε έχουν υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις, ούτε ήρθε το Πάσχα και το καλοκαίρι και δεν θα πάρουμε δώρα και επίδομα άδειας, ούτε ήρθαν οι παρακρατήσεις σε μισθούς και συντάξεις που θα μειώνουν κι άλλο το μισθό !
    Ούτε είχε καταμετρηθεί το μπάχαλο στη Βουλή για τη συγκάλυψη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ των ευθυνών για τα 4 χρόνια σκληρού "βιασμού" των Ελλήνων και την εξαπάτηση με τις ευθύνες για την ανικανότητα να βρουν όσους φοροδιέφευγαν. Υπάρχουν, κύριοι, ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΝ ένας απλός δημόσιος υπάλληλος ζημιώσει με 1000 ευρώ το Κράτος από κάποια παράλειψη του, αυτός τι παθαίνει ; Αντιμωτωπίζει ποινική δίωξη ; Αυτοί που εδώ και 40 χρόνια ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και έσχατα και ΔΗΜΑΡ ) ζημιώνουν με δισ. ευρώ το Κράτος, γιατί έχουν μόνο πολιτικές ευθύνες ; Μας δουλεύετε ψιλό γαζί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής !

    Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του.

    Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση