GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοφάνεια με τσουχτερό κρύο...

Με κρύο θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια λόγω της πρόσκαιρης μεταβολής που θα παρουσιάσει ο καιρός. Είναι χαρακτηριστικό ότι η θερμοκρασία στα...

Με κρύο θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια λόγω της πρόσκαιρης μεταβολής που θα παρουσιάσει ο καιρός. Είναι χαρακτηριστικό ότι η θερμοκρασία στα Βόρεια θα φτάσει ακόμα και στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ σημαντική θα είναι η ενίσχυση των Βορείων Ανέμων στο Αιγαίο, που κατά τόπους θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.
Συγκεκριμένα την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο ενδέχεται να είναι έντονα κατά τόπους , αλλά τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο, ενώ αναμένεται να χιονίσει στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7-8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση