GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Έχω επίγνωση του τι ζητάμε από τους Έλληνες

Σόιμπλε: Έχω επίγνωση του τι ζητάμε από τους Έλληνες  Στην ευρωπαϊκή κρίση, στην λιτότητα στην Ευρώπη αλλά και στη συνάντησή του με τον...

Σόιμπλε: Έχω επίγνωση του τι ζητάμε από τους Έλληνες 

Στην ευρωπαϊκή κρίση, στην λιτότητα στην Ευρώπη αλλά και στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην Suddeutsche Zeitung.
Στην ερώτηση εάν συνιστά κόλαφο για τη γερμανική κυβέρνηση η διαπίστωση του ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία «υποτιμήθηκαν οι συνέπειες της λιτότητας στην οικονομία των χωρών της κρίσης», ο κ. Σόιμπλε απαντά: «Εάν θέλει κανείς να επιλύσει οριστικά διαρθρωτικά προβλήματα δεν μπορεί να αποφύγει μία περίοδο προσαρμογής η οποία μπορεί να είναι επώδυνη».
Αυτό, λέει ο Γερμανός υπουργός, «το συζήτησα και με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Αλέξη Τσίπρα, όταν εκείνος επισκέφθηκε το Βερολίνο. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, ακόμη και για τη Γερμανία»,
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν τον συγκίνησε η περιγραφή των κοινωνικών επιπτώσεων που έχει η λιτότητα, που του έκανε ο κ. Τσίπρας, ο Σόιμπλε απαντά: «Πιστέψτε με, έχω οδυνηρή επίγνωση του γεγονότος ότι η αντιμετώπιση της κρίσης απαιτεί πολλά από τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Και αυτό ανεξαρτήτως του ποιος με επισκέπτεται. Αλλά και ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι Γαλλία και Γερμανία προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην Ελλάδα.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

7 σχόλια

  1. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ;
    ΕΙΝΑΙ Ο Λ Ο Ι ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Πιστέψτε με, έχω οδυνηρή επίγνωση του γεγονότος"
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ JACOB ROTHSCHILD ΟΤΑΝ ΤΟΥ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ;
    ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ @@ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΚΛΤΕΜΑ ΚΑΝΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμεις ξερουμε τι θα πουμε στους Γερμανους ψηφοφορους. Να σας μαυρισουν ξεφτυλες οπως εκαναν χθες σε ενα κρατιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε ενα τραγουδι του ο νικολας ασιμος ελεγε ....δεν εχω σαλιο πια να σας φτυσω.....ντροπη και μονο ντροπη για το μηδενικο iq του σημερινου κομματικοποιημενου Ελληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την τύφλα σου την μαυρη γνωρίζεις παλιοσακάτη.

    Καθε δόση στριβετε το μαχαιρι βαθυτερα σκοτωνοντας καθε μέρα ανθρωπους. Σας κατηγορουν οι ψηφοφοροι σας γιατι μας βοηθατε και επικαλείστε με σαδισμό το τι παίρνεται απο αυτή την χώρα χρησιμοποιώντας το ως πολιτικό επιχείρημα εξευμενίζωντας τα βαρβαρα ένστικτα των Ουννων ψηφοφορων σας.
    Δεν εχουμε άλλο καιρό ΕΛΛΗΝΕΣ τα πουλημένα; καθηκια αυτη η κυβερνηση μειψηφίας και μειοδσίας πρέπει να πέσει και μαλιστα γρήγορα χανονται περιουσίες πεθαίνει κόσμος εξαθλιωνεται χρεοκοπεί τοσο ο Ελληνικός λαός όσο καιτο κρατος που ξεπουλαει οσο οσο και οπουδηποτε παιρνωντας χρηματα για τους δανειστές και σκοτωνοντας την Ελλαδα και τους Ελληνες.
    Ξυπνατε ρε δεν πάει άλλο δεν το βλέπετε; τι ζειτε καθε μερα ρε; ενα καταιγισμό από τους δορους δημοσιοκαφρους πλήρωσε φοροδιαφυγη αυξηση ποπινικη διωξη συλληψη νομοι για να μπαινουν στην φυλακη ολοι αναιξερετως και να ζουνε καθε μερα με τον φόβο. Επιχειρησεις κλείνουν μια πισω από την αλλη αυξανωνται οι ανεργοι κοβονται συνεχεια μισθοι συνταξεις σε επιπεδα πεινας και εξαθλιωσης. Η αγο΄ράε ιναι παγωμενη και νεκρή ολοι ζουνε το ιδιο έργο περιμενωντας την μερα που θα κατεβασουν οριστικα το στορι. Οι αστεγοι πληθαίνουν τα συσσιτια μεγαλώνουν οι αυτοκτονίες αυξανωνται οικογενειες διαλυονται και εσυ ρε ΕΛΛΗΝΑ τους κοιτας ακόμα καιακούςα υτόν το πούστη ναζι το σακατεμενο που ξερει τι ζητάει άπό την χώρα; ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΧΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΝΝΙΑ ΤΟΥ.
    Μην σας παραμυθιαζουν τα πουσταρια οι δημοσιοκαφροι του σκαι και του μεγκα ότι και καλα στις αγορε ςπαει καλα η Ελληνική οικονομία!!!ποια οικξονομία ρε μουνια ποια ρε μπασταρδοι; αυτη που σκορωνεθι τους; παντες για παιζουν τοκογλυφικα παιχνιδια με ζωες οι πουστομασονοι γαμω αλητες τσογλανναραδες κρεμασμα με συρματοπλεγμα και τσιγκελοι θελετε ρε κωλοπουστοι πουλημενα καθαρματα αληταραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση