GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός από τον κατακλυσμό στην Ηλεία...

Σε επικίνδυνα σημεία βρίσκεται η στάθμη του Αλφειού ποταμού με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές της Ηλείας και της Ανδρί...


Σε επικίνδυνα σημεία βρίσκεται η στάθμη του Αλφειού ποταμού με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές της Ηλείας και της Ανδρίτσαινας. Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται από χθες στην περιοχή έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Το ποτάμι «φούσκωσε» και πλέον απειλούνται παραποτάμιες εκτάσεις τουλάχιστον έως το φράγμα του Αλφειού στο Φλόκα.
Σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Κρέστενα και Αρχαία Ολυμπία από κατολισθήσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι.
Συνεργεία του δήμου από νωρίς το πρωί εργάστηκαν εντατικά για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία. Τραγική είναι και η κατάσταση και στην Αλφειούσα όπου λόγω των ερμητικών νερών κινδύνεψαν κοπάδια ζώων ενώ καλλιεργήσιμες εκτάσεις έχουν ήδη πλημμυρίσει.
Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση