GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Αν προκύψουν ποινικές ευθύνες για Παπανδρέου, θα επανέλθουμε

Σκουρλέτης: Αν προκύψουν ποινικές ευθύνες για Παπανδρέου, θα επανέλθουμε Δεν έχουμε, μέχρι στιγμής, πλήρη και νομικά κατοχυρωμένη πρότα...

Σκουρλέτης: Αν προκύψουν ποινικές ευθύνες για Παπανδρέου, θα επανέλθουμε

Δεν έχουμε, μέχρι στιγμής, πλήρη και νομικά κατοχυρωμένη πρόταση για ποινικές ευθύνες του κ. Παπανδρέου. Αν προκύψουν ευθύνες θα επανέλθουμε», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Συμπληρώνοντας ότι η τελική απόφαση για τον τρόπο που θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή, «είναι πολύ καλύτερη από αυτή που πήγε να εφαρμοστεί, αφού υπήρξε αναδίπλωση της κυβέρνησης. Θα ήταν τραγελαφικό, αν είχαμε 7 κάλπες", ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:


Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις Χ.Α., ΑΕροψεκασμένοι, ΚΚΕ θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικά με τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν....

    χαχαχχχα..ΤΑ Ο Ρ Ν Ε Α.. τα ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΑ ρεζίλι των σκυλιών γίνανε πάλι

    Όσο η ανέραστη ΑΓΕΛΑΔΑ Ζ.Κωνστινο-πούλου...
    θα κάνει ενστάσεις αντισυνταγματικότητας ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει ο Σαμαράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο επαγγελματίας αριστερός Παπαδημούλης στην βουλή σε αντιπαράθεση με τον Βορίδη με άφθονη οίηση μας είπε για την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη”.

    Αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που τον τελευταίο καιρό, σαν τα γραμμόφωνα που τα κουρδίζουν, οι άνθρωποι της περιορισμένης βλακείας, των έμμονων ιδεών, και στα περασμένα και τα τωρινά, οι διάφορες τσούλες της πολιτικής μηρυκάζουν σαν τα κατσίκια: "Η Δημοκρατική Παράταξη";
    Οι γελοίοι σαλτιμπάγκοι διψασμένοι για εξουσία και κονόμα έχουν πάρει το όνομα της Δημοκρατίας και το έχουν μετατρέψει σε κούφιο, κενό σύνθημα.

    Εκείνο που έχει ανάγκη ψυχοθεραπείας είναι η μανία των συντρόφων και των συντροφισσών να αντιπροσωπεύουν μονοπωλιακά την δημοκρατία και τους Έλληνες. Οι άλλοι που δεν έχουν τις πολιτικές τους ιδέες, μοιάζουν να είναι για δαύτους από άλλο ανέκδοτο.
    Καθαρά ψυχολογία πανικού τελειωμένων ανθρώπων.

    Η “δημοκρατική παράταξη”!! αφού διαγούμισε τον πλούτο της χώρας την έκαψε τον Δεκέμβρη του 2008. Μία βόλτα στις εφημερίδες του τότε, ας είναι καλά το Διαδίκτυο, θα μας δείξει όλο το μυστικιστικό μίσος που κρύβει μέσα της “η παράταξης”, αυτό το συνονθύλευμα ελαττωματικών όντων, κατά των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση