GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Η ανάπτυξη στηρίζεται στη φτώχεια...

«Η ανάπτυξη που επιδιώκουν κυβέρνηση –Μέρκελ-Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζεται στα μονοπώλια και τη φτώχεια», σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδ...

«Η ανάπτυξη που επιδιώκουν κυβέρνηση –Μέρκελ-Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζεται στα μονοπώλια και τη φτώχεια», σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφορικά με τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Καγκελάριο Άνκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.
«Η κύρια προσπάθεια του πρωθυπουργού επικεντρώνεται στην εξασφάλιση συμμάχων  – συνεταίρων για την ελληνική πλουτοκρατία στην πιο βαθιά και άγρια εκμετάλλευση πρώτα απ’ όλα των Ελλήνων εργαζομένων», τονίζεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η κύρια προσπάθεια του πρωθυπουργού επικεντρώνεται στην εξασφάλιση συμμάχων  – συνεταίρων για την ελληνική πλουτοκρατία στην πιο βαθιά και άγρια εκμετάλλευση πρώτα απ’ όλα των Ελλήνων εργαζομένων.
Η ανάπτυξη που επιδιώκουν κυβέρνηση – Μέρκελ – Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζεται στα μονοπώλια και τη φτώχεια, την ανεργία και την ανασφάλεια για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και λεηλασία του ορυκτού και φυσικού πλούτου της χώρας από τα μονοπώλια. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να απορρίψουν τις συμμαχίες της ελληνικής πλουτοκρατίας και τον ευρωμονόδρομο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση