GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Πραξικόπημα η επίταξη...

"Με ένα νέο «πραξικόπημα» κατά του Συντάγματος επιστρατεύει τους απεργούς εργαζομένους του Μετρό", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖ...

"Με ένα νέο «πραξικόπημα» κατά του Συντάγματος επιστρατεύει τους απεργούς εργαζομένους του Μετρό", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης στο περιστύλιο της Βουλής.
Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:
"Η συγκυβέρνηση ντύθηκε στο «χακί» και με ένα νέο «πραξικόπημα» κατά του Συντάγματος επιστρατεύει τους απεργούς εργαζομένους του ΜΕΤΡΟ προσπαθώντας με «στρατιωτικού» τύπου μέτρα να σπάσει τον αγώνα τους. Στόχος της κυβέρνησης είναι να καταργήσει τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερη «κινεζοποίηση» τους μισθούς και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Οι τερατώδεις μνημονιακές πολιτικές κατεδάφισης μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων οδηγούν την κυβέρνηση προκειμένου να κάμψει τις εργατικές και κοινωνικές αντιστάσεις σε ακραίες, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που θυμίζουν ανώμαλες πολιτικά περιόδους του παρελθόντος στη χώρα μας.
Ο κοινός συντονισμένος αγώνας και η συγκρότηση ενιαίου κοινωνικού μετώπου των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα μπορεί να γίνει το σινικό τείχος πάνω στο οποίο θα σπάσουν οι επιστρατεύσεις απεργών και κυρίως οι μνημονιακές πολιτικές και η κυβέρνηση που τις εφαρμόζει".


2 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΙ ΧΕΣΕ ΡΕ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

    ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση