GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: "Στον πάγο χιλιάδες νοικοκυριά"...

«Οι χαμηλές, σχεδόν πολικές θερμοκρασίες που υπάρχουν αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με την αδυναμία πολλών συμπολιτών μας ...

«Οι χαμηλές, σχεδόν πολικές θερμοκρασίες που υπάρχουν αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με την αδυναμία πολλών συμπολιτών μας να ζεστάνουν φυσιολογικά τα σπίτια τους, αυξάνει τον κίνδυνο των αρνητικών συνεπειών για την υγεία τους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
 «Η κυβέρνηση, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την εξαθλίωση της κοινωνίας, αποδεικνύεται και σε αυτό το ζήτημα ότι είναι ανίκανη και επικίνδυνη.
Ανίκανη, όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ώστε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα συνολικό σχέδιο για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια με παράλληλη προώθηση εναλλακτικών μορφών θέρμανσης που θα είναι αποδοτικές και θα κοστίζουν φθηνότερα για όλους τους πολίτες.
Επικίνδυνη, γιατί με την ανάλγητη πολιτική της δεν διστάζει ακόμα και αυτή την περίοδο να επιμένει στον πολύ υψηλό ΕΦΚ στο πετρέλαιο καθώς και στην αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ «βάζοντας στον πάγο» χιλιάδες νοικοκυριά με απρόβλεπτες συνέπειες.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει άλλο με αυτό το θέμα. Πρέπει άμεσα να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο και να πάρει πίσω την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ για να μην συμβούν τα χειρότερα» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση