GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελειώνει και ο Φάμπρι;...

Θέμα χρόνου είναι η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Φάμπρι, καθώς η διοίκηση αντιλήφθηκε το λάθος της με την πρόσληψη του Ισ...

Θέμα χρόνου είναι η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Φάμπρι, καθώς η διοίκηση αντιλήφθηκε το λάθος της με την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή και τώρα «τρέχει» να το διορθώσει. Δεν είναι μόνο οι παίκτες του τριφυλλιού, αλλά όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα που κατάλαβαν ότι ο χαρακτήρας του Ισπανού και η προσωπικότητα του δεν μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη στιγμή.
Οι πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο στο ματς με τον Ατρόμητο είναι μοιρασμένες, αλλά ακόμα κι αν μείνει μέχρι τότε, πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο του ματς με τον Παναθηναϊκό.
Έτσι και αλλιώς η επιλογή του εμπεριείχε μεγάλο ποσοστό ρίσκου, αλλά ο 57χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.
Στον Φάμπρι εκτός από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του που μόνο εχθρούς δημιουργεί, καταλογίζεται και η κακή εικόνα της ομάδας, καθώς με τον Ισπανό ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από το Κύπελλο, ενώ έχει μόνο δύο ισοπαλίες στα ματς πρωταθλήματος με ΠΑΣ και Πανθρακικό.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η τραγική εμφάνιση της ομάδας στην Κρήτη, αλλά και όσα είπε ο Φάμπρι μετά τον αγώνα, ότι δηλαδή είδε βελτίωση στην ομάδα, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχασε ούτε ευκαιρία!
Ήδη στην ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες ... ρίχνουν κλεφτές ματιές στον πιθανό αντικαταστάτη του, που θα είναι ο τέταρτος προπονητής του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

1 σχόλιο

  1. Στον Αλαφούζο να τα πείτε, που νομίζει ότι η μπάλλα είναι τετράγωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση