GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς φτάσαμε στις τέσσερις κάλπες...

Στην πρωινή σύσκεψη ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να προτείνει να στηθούν τέσσερις κάλπες, μία για κάθε πρόσωπο. Την ανακοίνωσε στους σ...

Στην πρωινή σύσκεψη ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να προτείνει να στηθούν τέσσερις κάλπες, μία για κάθε πρόσωπο. Την ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες και το συζήτησαν μαζί. Ο βασικός λόγος, σύμφωνα με το MEGA, είναι ότι δεν ήθελε να δώσει επιχείρημα στον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης. Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Κάποιος πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για  απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το MEGA, λένε ότι οι κατηγορίες έχουν καταπέσει και δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Αυτό φάνηκε, αναφέρουν βουλευτές του ΠΑΣΟK και από την εισήγηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία αναφέρθηκε κυρίως στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Στο Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζουν γενναία την κίνηση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Συνομιλητές του Πρωθυπουργού, λένε ότι με αυτή την κίνηση αφαιρεί το επιχείρημα της διαδικασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι χαμηλώνει τους τόνους.
Σε ότι αφορά το εάν θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στη βουλή, οι συνεργάτες του δεν απαντούν και λένε ότι θα κρίνει ο ίδιος. Απ’ότι φαίνεται πολλά εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα εξελιχθεί η συζήτηση και εάν προκληθεί.

1 σχόλιο

  1. ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις Χ.Α., ΑΕροψεκασμένοι, ΚΚΕ
    θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σχετικά με τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν....

    χαχαχχχα......ΤΑ Ο Ρ Ν Ε Α.. τα ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΑ ρεζίλι των σκυλιών γίνανε πάλι

    Όσο η ανέραστη ΑΓΕΛΑΔΑ Ζ.Κωνστινο-πούλου...θα κάνει ενστάσεις αντισυνταγματικότητας ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει ο Σαμαράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση