GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την "Πίτα του Ηπειρώτη" στο Βερολίνο ο Βενιζέλος...

Για τα Γιάννενα είχε προγραμματίσει περιοδεία αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος, αλλά την τελευταία στιγμή την...

Για τα Γιάννενα είχε προγραμματίσει περιοδεία αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος, αλλά την τελευταία στιγμή την ανέβαλε.
Γιατί σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»,  τον πληροφόρησαν ότι διοργανώνεται στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανηπειρωτικό Συνέδριο, γνωστό και ως «Πίτα του Ηπειρώτη» και όλοι θα είναι στην Αθήνα.
Πάντως, εκτός απροόπτου,  ο κ. Βενιζέλος θα βρεθεί στα μέσα της εβδομάδας στο Βερολίνο για  συναντήσεις με Γερμανούς σοσιαλιστές.
Πηγή: Βηματοδότης


8 σχόλια

  1. Έκτος Αθηνων θέλει 600 φρουρούς...σε πια επαρχία θα πάει ο ΧΟΝΤΡΟΣ!!!!! ΚΑΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SAMARAS KAI BENIZELOS
    THA EXOYN TO IDIO POLITIKO TELOS !
    STON AGYRISTO KAI OI DYO
    MAZI ME TO KOYBELH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H δημοσίευση των αυξημένων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις από τον επιτελείο των κ.Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη αποτελεί τη πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Έκπληκτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τις νέες μειώσεις, που μεγαλώνουν ανάλογα με τα παιδιά ! Το τέλος αυτού του πολιτικού θιάσου είναι κοντά. Η ΝΔ θα έχει χειρότερο τέλος από το ΠΑΣΟΚ γιατί εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και διαλύει τις ελληνικές οικογένειες, έχοντας μετατραπεί σε ένα ολιγαρχικό, φεουδαρχικό κόμμα ολίγων μεγαλοαστών. Οι μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη ΔΑΚΕ θα πρέπει να γίνουν άμεσα, αν θέλουν τα μέλη να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους ! Ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει τα τρία κόμματα της χειρότερης χρονιάς, του 2013, στέλνοντας ( μαζί ) στο 13% ! Μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα. Μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους θα έχουν λεφτά, σπίτια, εκπαίδευση και υγεία. Ξυπνήστε, μας δουλεύουν. Μαύρο στους Στουρνάρα, Σταϊκούρα,Μαυραγάνη, Βρούτση,Ν. Παναγιωτόπουλο και όλο το συφερτό.

    Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο σπίτι του να παει το νουμερο.....τον θυμαμαι νεαρό το 89 οταν τον κουβάλησαν στο πασοκ....δεν πιστευα τότε οτι θα ειχε αυτή την εξέλιξη...σχέτη απογοήτευση για μένα,φυσική εξέλιξη για αυτούς που τον γνώριζαν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας δουλεύουν κανονικά. Όλες οι διαπλεκόμενες,κρατικοδίαιτες εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις ότι ο ελληνικός λαός, ενθουσιασμένος από τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους νέους φόρους στα ακίνητα και αυτοκίνητα, ενθουσιασμένος που δεν έχει γιατρούς, φάρμακα λόγω ΕΟΠΠΥ θέλει ξανά την τρικολόρ κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ! Εκτός κι αν αυξήθηκαν οι βλάκες στη χώρα !

    Καλά μας κάνουν, βλάκα Έλληνα. Εσύ τους αγοράζεις και τους ταϊζεις να στηρίζουν αυτούς που καθημερινά σε εξοντώνουν, εσένα και τα παιδιά σου ! Ραγιάδες μας έχουν κάνει ! Για να μας κυβερνάνε αυτά τα πολιτικά τζάκια αιώνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ ΤΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο τιν πιτα
    θα ξεπεσει στην πιπα
    ο χοντρολιγουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oχι ρε παλληκαρια αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πολιτικός που γεννησε ποτε η ΓΕΛΛΑΔΑ.

    Εναν εβγαλε το εργοστασιο και εσπασε το καλούπι για μην τον αντιγραψουν. Προικισμενος με απυθμενη πολιτικη σκεψη που χανεται στα περατα του διαστηματος,τερας στην κυριολεξια μόρφωσης, λαλισταστος με απταιστη ρητορική το μεγαλο του προτερημα; η ΛΑΚΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!!!!! Ειναι ικανος να μιλαει για κανα δυο ωρες μονος του για να σου εξηγησει πόσο χρησιμη είναι η σιωπή και αυτο να το λεει ΔΙΑΛΟΓΟ!!

    Δεν ειναι καθόλου αρχομανής!!! μονο που ακολουθει τοην ρηση του λουδοβικου le etat ce mois ειναι σε βαθμό κακουργήματος σοσια-ληστής με φοβερες αριστερες επαναστατικές ιδέες για την κοινωνία. Μαιτρ της ευθανασιας.Οικονομικός εγκέφαλος που οι μαθηματικοί σκιζουν τα πτυχια τους για την μαλακια που κανανε και μαθανε αυτη την επιστημη την στιγμη που ενα τοσο φωτεινο μυαλό απλοποίησε τα παντα!!!
    Ειναι ο πολιτικός του αιωνα που περασε αυτου που διανυουμε και στους μελλοντικους αιωνες θα αναφερεται στην παγκσμια ιστορια η μοναδικοτητα του.

    Δεν ειστε δικαιοι τον αδικείτε ειναι πολυ μεγαλο πολιτικό κεφαλαιο ονομα και πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση