GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο -Μπαράζ επιθέσεων σε κομματικά γραφεία...

Βίντεο-Μπαράζ επιθέσεων σε κομματικά γραφεία Μπαράζ νέων επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γραφεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρ...

Βίντεο-Μπαράζ επιθέσεων σε κομματικά γραφεία
Μπαράζ νέων επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γραφεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, τη Γλυφάδα και την Κυψέλη, καθώς και σε ATM τραπεζών ένα 24ωρο μετά τις επιθέσεις σε πέντε δημοσιογράφους με γκαζάκια.
Στην Αργυρούπολη στις τρεις τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. τρία μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Στη Γλυφάδα, λίγο αργότερα, άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ και πάλι σε γραφεία της Ν.Δ. Και σε αυτή την περίπτωση προκληθήκαν ζημιές. Στην Κυψέλη άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο γραφείων της Ν.Δ.
Επίσης στη Γλυφάδα, στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα, άγνωστοι έριξαν δύο τούβλα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές.

Δείτε το βίντεο από τον ΑLPHA



1 σχόλιο

  1. σημερινη πορεια 10.000 αναρχικων
    στα δικαστηρια ευελπιδων
    video
    http://vimeo.com/57273736

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση