GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαστε θύματα σκευωρίας»...

Για εις βάρος τους σκευωρία έκαναν λόγο, απολογούμενοι ενώπιον της Δ' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, οι δύο αστυνομικοί που συνελή...

Για εις βάρος τους σκευωρία έκαναν λόγο, απολογούμενοι ενώπιον της Δ' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, οι δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.
Πρόκειται για τον διοικητή του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Βόλου και τον αρχιφύλακα της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Σε ερώτηση της ανακρίτριας για τις «συναλλαγές» που κατηγορούνται ότι είχαν με τους τρεις Αλβανούς φερόμενους ως «αρχηγούς» της οργάνωσης, υποστήριξαν ότι η όποια «συνεργασία» αφορούσε την προσπάθεια άντλησης πληροφοριών για τη δράση -και εν τέλει- εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
Ο αξιωματικός από το Βόλο φέρεται να είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτονται, αμφισβητώντας ευθέως τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.
Από την πλευρά του, ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, απολογούμενος φέρεται να είπε ότι όλες οι συνομιλίες που είχε με τους Αλβανούς εμπόρους ήταν σε γνώση της Υπηρεσίας τους κι ότι αυτές αφορούσαν το «ξεσκέπασμα» κυκλωμάτων ναρκωτικών, ενώ αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με τους Αλβανούς.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση