GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα παραμείνει θωρακισμένη η χώρα..."

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, έκανε την ακόλουθη δήλ...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους. Η χρονιά αυτή να είναι χρονιά της αισιοδοξίας, να μπορέσουμε να χαμογελάσουμε λίγο, το χρειαζόμαστε όλοι και να δούμε τις πρώτες αχτίδες φωτός.
Είχαμε την πρώτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για θέματα αρμοδιότητος του για την καινούρια χρονιά. Το θέμα είναι γνωστό. Ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις για να προχωρήσουμε. Είναι δεδομένη η απόφαση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, η χώρα από πλευράς εθνικής ασφάλειας, άμυνας, να παραμείνει πλήρως θωρακισμένη. Και λαμβάνονται όλες οι σχετικές μέριμνες και φροντίδες.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό και θέματα που αφορούν γενικότερα τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ενδιαφέρον του κ. Αντώνη Σαμαρά είναι διαχρονικό για τους άντρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το μήνυμα που μας ζήτησε να μεταφέρουμε είναι μήνυμα επαίνου, δημοσίου επαίνου για το έργο που επιτελείται στις Ένοπλες Δυνάμεις από όλους και όλες που υπηρετούν εκεί. Ένα έργο που δείχνει αφοσίωση στην αποστολή, που αναθέτει στις Ένοπλες Δυνάμεις το Σύνταγμα, ο λαός μας και η πατρίδα μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά».'

3 σχόλια

  1. Τούτη η ψηλοτακουνάτη τάπα της πολιτικαντικής και της προικοθηρίας, αν και αστράτευτος, ηγείται ως νέος άκης του στρατεύματος. Κομπλεξική, και όχι μόνο του 1,72 ύψους της, συζητάει, όπως λέγεται, την κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης ακόμα και με την μορφή που οι πολιτιοκάντηδες την έχουν καταντήσει. Είναι βέβαιο ότι οι Ελληνες θα τον έχουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ υπόψη τους στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη και Παυλόπουλου που αμνηστεύουν τον Βενιζέλο είναι γελοίες και προκαλούν τον πολίτη και περισσότερο τον Νεοδημοκράτη που γνωρίζει πολύ καλά τον βίο και πολιτεία του Βενιζέλου.

    Τι νόημα έχει στελέχη της ΝΔ να βγαίνουν τόσο ανοικτά και να υποκαθιστούν σήμερα την εκπρόσωπο τύπου του Πασόκ που είναι εξαφανισμένη.

    Είναι φανερό ότι το θάψιμο της λίστας Λαγκάρντ αποτελεί κυβερνητική επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου για αυτό και την ακολούθησαν Διώτης Καπελέτης Παπακωνσταντίνου Βενιζέλος σε απόλυτη ταύτιση και αρμονία.

    Η ψηφοφορία στην βουλή είναι μυστική και θα φανεί αν υπάρχουν νεοδημοκράτες βουλευτές που εννοούν τα περί κάθαρσης ψηφίζοντας και για παραπομπή Βενιζέλου που βοά ο κόσμος για τις ευθύνες του και τις αστείες δικαιολογίες του.

    Αμνήστευση Βενιζέλου σημαίνει ότι η κυβέρνηση προσπαθώντας να εκτονώσει την λαική οργή βρίσκει ως εξιλαστήριο θύμα τον Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

    3 εκ. ευρώ (!!!) για το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, 600 χιλιάρικα για τον εκτός Βουλής Καρατζαφέρη κι άλλα 250 χιλιάρικα για τους επίσης εκτός Βουλής (δήθεν) Οικολόγους Πράσινους, είναι αξιοζήλευτα...
    μεροκάματα που προκαλούν όμως αηδία κι οργή στην κοινή γνώμη.

    Κι όμως αυτό αποφάσισε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών , που συνολικά μοίρασαν (κι άλλα) 7,7 εκ. ευρώ (!!!) στα κόμματα.Για σκοπούς μάλιστα (όπως σημείωσαν στη σχετική ανακοίνωση) επιμορφωτικούς κι ερευνητικούς!!

    Το δούλεμα πάει σύννεφο και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυτή η μπουρδελοχώρα θα σωθεί κάποτε...!!!

    Συγνώμη κι ευχαριστώ..


    πηγη:Fimotro,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση