GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος:"Φαίνεται καθαρά η συμμετοχή του ΓΑΠ"...

«Φαίνεται πλέον καθαρά η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου», στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, «μετά τη χθεσινή ομολογία του κ. Παπακωνστα...

«Φαίνεται πλέον καθαρά η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου», στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, «μετά τη χθεσινή ομολογία του κ. Παπακωνσταντίνου, ότι ήταν εν γνώσει του πρώην πρωθυπουργού οι κινήσεις για τη λίστα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ κάλεσε όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις να συνυπογράψουν την πρόταση του κόμματός του.

Δείτε το Βίντεο:




1 σχόλιο

  1. Μετά τον Καμμένο και ο Γιωργάκης: Ομπάμα, σώσε την Ελλάδα και την Ευρώπη

    Κάλεσμα στον Μπάρακ Ομπάμα να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ασκήσει πιέσεις στην Ευρώπη ώστε να σώσει την Ελλάδα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου σε άρθρο του στο περιοδικό «Foreign Policy».

    Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει ότι οι στιγμές απαιτούν πρωτοβουλίες από την αμερικανική ηγεσία ώστε να σωθεί όχι μόνο η χώρα μας αλλά κατ’ επέκταση και η ίδια η Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση