GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Κλαρκ πίσω από την πόρτα του αμαξοστασίου στα Σεπόλια...

Από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων και επίταξη των οχημάτων τα πνεύματα στο ...

Από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων και επίταξη των οχημάτων τα πνεύματα στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια οξύθηκαν περαιτέρω. Οι εργαζόμενοι έκλεισαν την πόρτα, έβαλαν από πίσω μηχανήματα κλαρκ και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν.

1 σχόλιο

  1. Μετρο-κηφήνες...
    Την ώρα που ο Αλέξης δίνει τη μάχη της ζωής του να πείσει Ομπάμα και ΔΝΤ πως θα είναι ένας καλός ...αριστερός μαθητής, την ίδια ώρα τα...«συντρόφια» του Μετρό, όλα αυτά τα κορίτσια και αγόρια που διορίστηκαν από τα πολιτικά γραφεία, δίνουν τη δική τους μάχη να πείσουν την κοινωνία πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης από ένα πιλότο F16, που καθημερινά αναχαιτίζει στο Αιγαίο.

    Όλα αυτά τα «συντρόφια» του Μετρό που καθημερινά βασανίζουν μία ολόκληρη Αττική, την ήδη βασανισμένη από οικονομική απελπισία, αυτά τα «συντρόφια» οι πολίτες Α’ κατηγορίας, επιμένουν να θέλουν να θυμίσουν πως αυτοί έχουν ειδικά δικαιώματα όταν οι άνεργοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει το 1.5 εκατομμύριο.

    Το συνδικαλιστάν αυτό το ελεεινό νεο-ελληνικό σύνδρομο των δεκαετιών ‘80-’90, αυτό που έδιωξε όλες τις επιχειρήσεις από τη χώρα μας, είναι ακόμη εδώ ενωμένο δυνατό.
    Οι εργατοπατέρες, αυτοί που πάντα διορίζονται από τα παράθυρα και αντιστοίχως φτιάχνουν και τους παραθυρο-στρατούς τους, νομίζουν πως η εξαθλιωμένη Ελληνική κοινωνία, αντέχει τα καμώματά τους.

    Ουδείς νοιάζεται για τον Κηφήνα που μας ταλαιπωρεί, όταν όλη η χώρα βυθίζεται στην ύφεση την ανεργία και την ανέχεια.

    Η εργασία είναι ιερή σήμερα.
    Και όσοι αδυνατούν να το συνειδητοποιήσουν, να επιστρέψουν το ρουσφέτι, στο γραφείο του βουλευτή που τους διόρισε και να το δώσουν σε κάποιον που δεν θα έχει τη διάθεση να γονατίζει την οικονομική ζωή της Αθήνας.
    Το δικαίωμά μας για ελεύθερη μετακίνηση ΔΕΝ έχει εκχωρηθεί στον Μετρο-Κηφήνα.


    Ετυμολογικό βοήθημα
    Wikipedia.org: Ο κηφήνας
    είναι η αρσενική μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει τη γονιμοποίηση της βασίλισσας.
    Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες ανέχονται τους κηφήνες.

    Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση ( φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες ως άχρηστους, πετώντας τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση