GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο

Συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ένας 48χρονος, ένας 64χρονος και...

Συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο
Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ένας 48χρονος, ένας 64χρονος και ένας 42χρονος για μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο.
Αναλυτικά:

1.Συνελήφθη στον Άγιο Στέφανο, από αστυνομικούς του ΤΑγίου Στεφάνου, ένας 48χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το δημόσιο ύψους 486.986,69 ευρώ.

2.Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 64χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το δημόσιο ύψους 192.839,09 ευρώ.

3. Συνελήφθη στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Κηφισιάς, ένας 42χρονος, Διευθύνων Σύμβουλος Εκδοτικής Διαφημιστικής Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο ύψους 152.999,66 ευρώ.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση