GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Σαμαρά στους υπουργούς

Επιστολή Σαμαρά στους υπουργούς  Κατευθύνσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους λειτουργ...

Επιστολή Σαμαρά στους υπουργούς 
Κατευθύνσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, τη μείωση του κόστους λειτουργίας του κράτους και την αναβάθμιση, στο υψηλότερο επίπεδο, της παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, έδωσε ο πρωθυπουργός με επιστολή του, προς τους υπουργούς της κυβέρνησης.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην επιστολή του επισημαίνει ότι η Επιτροπή Συντονισμού θα εξετάζει, ως προς τη σκοπιμότητά τους, όλες τις δράσεις πληροφορικής των υπουργείων, πριν από τη διενέργεια οποιουδήποτε διαγωνισμού, ούτως ώστε να διασφαλισθεί η αποφυγή φαινομένων αλληλεπικάλυψης ή επιδίωξης αντιφατικών μεταξύ τους στόχων.
Επίσης καθιστά σαφές ότι η ψηφιακή υπογραφή καθώς και η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, μεταξύ των κεντρικών υπηρεσιών των υπουργείων, πρέπει να έχει υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Η υποχρέωση αυτή θα επεκταθεί σε όλους τους φορείς του δημοσίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. ο βλαχοδημαρχος πρωθυπουργός δεν εχει email;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τον Καμμένο και ο Γιωργάκης: Ομπάμα, σώσε την Ελλάδα και την Ευρώπη

    Κάλεσμα στον Μπάρακ Ομπάμα να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ασκήσει πιέσεις στην Ευρώπη ώστε να σώσει την Ελλάδα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου σε άρθρο του στο περιοδικό «Foreign Policy».

    Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει ότι οι στιγμές απαιτούν πρωτοβουλίες από την αμερικανική ηγεσία ώστε να σωθεί όχι μόνο η χώρα μας αλλά κατ’ επέκταση και η ίδια η Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αποτελεσματική καταπολέμηση της γραφειοκρατίας,

    ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;

    ΚΑΤΑ 50% ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση