GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λειτουργία τα ειδικά γραφεία κατά της Ρατσιστικής Βίας...

Σε λειτουργία μπαίνουν τα Τμήματα και τα Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπως ανακοινώσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος ...

Σε λειτουργία μπαίνουν τα Τμήματα και τα Γραφεία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπως ανακοινώσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, μαζι τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Χρήστο Μανούρα.

 
Αρχισαν να λειτουργούν δύο Τμήματα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Ένα σε κάθε Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και 68 γραφεία σε ολη την Eπικράτεια.
Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί θα στελεχώσουν τα Τμήματα, και κυρίως προέρχονται από Υπηρεσίες Ασφάλειας. Στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 11414, θα μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν υποθέσεις ρατσιστικής βίας.
Την ίδια ώρα όπως διευκρίνισε ο κ. Παπαγιαννόπουλος, οι αστυνομικοί που στελεχώνουν τα τμήματα δεν έχουν ακόμα εκπαιδευτεί.

1 σχόλιο

  1. Δεν πρέπει να περιμένουμε από τους ανθρώπους να έχουν σεβασμό στο νόμο και στην τάξη, μέχρι να διδάξουμε σεβασμό σ’ αυτούς που έχουμε εμπιστευθεί να εφαρμόσουν το νόμο.

    είναι νόμιμοι όλοι οι μετανάστες; ρε γίδια;.. πάρετε τους και στην ΕΥΠ .. ΚΟΙΤΆΞΕΤΕ ΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση