GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου:Προτεραιότητα η επιβολή του νομου...

Είναι φανερό ότι η επιχείρηση εφαρμογής του νόμου στο κέντρο της Αθήνας παράλληλα με την προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστε...

Είναι φανερό ότι η επιχείρηση εφαρμογής του νόμου στο κέντρο της Αθήνας παράλληλα με την προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης αποδίδει καρπούς, λένε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με το MEGA,  συνεργάτες του Πρωθυπουργού τονίζουν ότι βασικός πυλώνας της πολιτικής είναι το κομμάτι της δημόσιας τάξης.
Όπως επισημαίνουν πρόκειται για φανερή "αδυναμία" του ΣΥΡΙΖΑ, που προκαλεί αντιπαράθεση μεταξύ των στελεχών του και εσωκομματικό ζήτημα. Λένε, επίσης, ότι η όποια καταδίκη γίνεται δημόσια είναι συγκρατημένη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η απερίφραστη καταδίκη της βίας και της ανομίας θα είναι βασικό κυβερνητικό επιχείρημα όχι μόνο τις επόμενες μέρες αλλά και τους επόμενους μήνες, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να επιβάλλει το νόμο.

7 σχόλια

  1. Τι λέει ο αναρχικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον μισθό του των 8.000 ευρώ. .~~~~~~

    Όταν ο δημοσιογράφος (Αντώνης Παραράς) δεν φοβάται να ρωτήσει,
    ούτε χαϊδεύει αυτιά, ούτε προσπαθεί να γλείψει..
    δείτε το βίντεο: Είναι πολλά τα ΛΕΦΤΑ Διαμαντόπουλε..imetaxas2012imetaxas2012

    Παρακολουθήστε βίντεο με αποκαλυπτική συνομιλία δημοσιογράφου με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο που καταδεικνύει πως βλέπουν οι "επαναστάτες" του Σύριζα τα προνόμια των βουλευτών.
    Όπως λέει χαρακτηριστικά: "Αν κοπούν τα βουλευτικά προνόμια, καταργείται
    η δημοκρατία"... !!!
    Αυτά τα γελοία υποκείμενα αύριο θα μας κυβερνούν !

    Ακούτε εσείς οι ηλίθιοι που πηγαίνετε και ψηφίζετε αυτούς τους γελοίους ; Ακούτε ;

    Είστε ποιο γελοίοι από αυτόν τον γελοίο του ΣΥΡΙΖΑ !

    Κατάλαβες ο τύπος δηλώνει αναρχικός και από την άλλη λέει: Αν θέλετε Βουλευτή πρέπει να τον πληρώνεται, δηλαδή ρε λαμόγιο τι σχέση έχει η Αναρχία με κυβερνητικά πόστα ;

    Έ γελοίε ;

    Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερο
    και από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερινη πορεια 10.000 αναρχικων
    στα δικαστηρια ευελπιδων
    video
    http://vimeo.com/57273736

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12 Ιαν 2013 10:40:00 μ.μ.

    13 Ιαν 2013 12:18:00 π.μ.

    Δυο κείμενα γέλια,σαν αυτούς που τα έγραψαν ΑΝΌΜΗΜΑ με κουκούλα..

    Το ένα λέει για 10.000 χιλιάδες αναρχικούς {και λίγοι ήταν}και ο άλλως για τον μισθό του βουλευτή

    { ΌΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ-Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟς-Ο ΒΟΡΙΔΗΣ- ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΛΈΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΜΑΣ}

    Αυτή η Προπαγάνδα χειρίστου είδους στο διχτυο δεν έχει αποδέκτες κύριοι οι κύριες.. ΑΥΤΆ στα στελέχη τον κομμάτων σας...και ΓΙΑΤΙ.

    Όταν κρυώνουν άνθρωποι.

    Όταν κλέβει το κράτος χρήματα νομίμων ανθρώπων {μικρο ομολογιούχων} ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΌ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΆΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΊΚΙΟ ΤΟΥ -ΈΣΚΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

    Όταν ΚΌΒΟΥΝ το ΕΚΑΣ από πιστοποιημένους ανάπηρους από τα ΚΕ.ΠΑ τους , δώρα και δεν φτάνει αυτό ας τους έβαζαν εισοδηματικά κριτήρια..ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ;

    Όταν η μαύρη προπαγάνδα σας ,δεν λέει ότι η χώρα παραδίδει τα πάντα στης 16 Ιανουαρίου στους επιτρόπους..ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΗΛΊΘΙΟΙ..

    Όταν βάζει χαράτσι ..τι είναι το χαράτσι; κεφαλικός φόρος επί τουρκοκρατίας ..

    Όταν υπάρχουν σκάνδαλα ΠΑΝΤΟΎ σε όλους και κοιτάζουν να τα κουκουλώσουν το βλέπουμε ΘΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΗΛΊΘΙΟΙ..

    Ποιος μωρές σέβεται τους νόμους ο Μαρκογιανακης; ΌΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΟΎΣΕ ΔΗΜΟΣΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΆΖΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε τον εισαγγελέα του Άριου Πάγου ΜΑΛΑΚΆ,,,ας το παίξει το ΜΕΚΑ-ΑΝ1-ΣΚΑΙ..


    Έχω να σας γράψω χιλιάδες, και να υπερασπιστώ ότι και να κάνουν τα νέα παιδιά , νέους που τους ζητάνε να είναι δουλεύει με 500 ευρώ τον μήνα να δουν το μέλλων, ΕΕΕ αυτό το μέλλων ΘΈΛΟΥΝ να και πρέπει να καεί να καταστραφεί με όποιο κόστος η μέσων.. 160.000 χιλιάδες Ελληνες νέοι επιστήμονες ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ 2010 160.000 χιλιάδες εκπαιδευμένα μυαλά δωρεάν στο Μινώταυρο της ΚΑΘΕ ΜΕΡΓΚΕΛ; ..

    Η Ο.Π.Λ.Α Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ξεράδια σας ξέρετε!

    Βενιζέλος στις 28/11/2012: “… γνωρίζουμε τι θα πει νάσαι άνεργος, να χάνεις την δουλειά σου …”

    Αλήθεια; Ξέρεις;

    Ξέρεις,…τι θα πεί να σου φωνάζει το αφεντικό για να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι;

    …ότι η δική μου απόλυση του μεροδούλη/μεροφάη προκαλεί την θανατηφόρα αγωνία σε μένα, τα παιδιά μου και την γυναίκα μου;

    …λόγω έλειψης χρημάτων τρέχω στον μπαμπά και του ζητώ μερίδιο από την κομμένη(από σένα) σύνταξη των 700 ευρώ; Δηλαδή ζητώ από τον πατέρα μου να με γηροκομήσει εμένα και την οικογένειά μου. Το ξέρεις κι αυτό;
    (χαχαχαχαχαχαχα … ωχ! Κρατήστε με!)

    … με τι δύναμη ψυχής θα στείλω το εννιάχρονο μουτράκι νηστικό στο σχολείο;

    … πώς να εξηγήσω τα ανεξήγητα στα αθώα παιδικά μάτια “δεν έχω λεφτά για τυρόπιτα”

    … πώς να εξηγήσω στον Γιάννη β’ Λυκείου, τέρμα το φροντιστήριο λόγω αδυναμίας πληρωμών εξ αιτίας της ανεργίας της κεντρικής κολώνας του σπιτιού.

    … τι θα πει να σου κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα και με πλήρη αδιαφορία όλοι όσοι “προσφέρουν δουλειά” και συ να φορτώνεσαι μαζί με τα δυό μουτράκια και την γυναίκα σου με κάθε κλείσιμο απογοήτευση μεγατόννων;.

    …τα ομόλογα που μου ενεχείρησε ο πατέρας μου για ώρα ανάγκης να τάχει μειώσει στο μισό ένας ευτραφής συνταγματο/καθηγητο/πολιτικός που τόπαιξε ξερόλας οικονομολόγος και κόμπαζε για επιτυχία μεγατόννων.

    …τον συναισθηματικό μου κόσμο σε τι κατάσταση υστερική ήταν μετά την απώλεια της δουλειάς μου και εν συνεχεία της αδυναμίας μου να βρω δουλειά και να εξυπηρετήσω ανάγκες και υποχρεώσεις. Τότε είδα την αποτυχία μου, κι όλα αυτά εξ αιτίας σου. Εσύ δανείστηκες, εσύ τους κάλυψες, κι εσύ θα με σώσεις; Κύριε και θεέ τι είσαι, τρία σε ένα;

    …Με νηστικά παιδιά, γυναίκα, χαμένο σπίτι και κάθε είδους αξιοπρέπεια ξέρεις πως είδα τον εαυτό μου να ανεβαίνει στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας;. Ύστερα το πεζοδρόμιο νάρχεται με καταπληκτική ταχύτητα προς το μέρος μου. Τόξερες κι αυτό; Για να θυμηθώ τον Μαρίνο πριν πολλά χρόνια στην Πλάκα “ποιος είμαι; Είμαι ο δολοφόνος!”

    Και τώρα αλαφρύς σαν άγγελος και ευωδιαστός σαν τίμιο ξύλο σε παρακολουθώ μπροστά σε είκοσι προτεταμένα μικρόφωνα να λες ελαφρά τη καρδία. “γνωρίζω τι θα πει άνεργος”.

    Όχι δεν ξέρεις! Ποτέ δεν ήξερες. Απλά πάντα έπαιζες/παίζατε όλοι σας ευφυέστατο πολιτικό θέατρο όπως και τώρα.

    Μας διαλύετε, μας εξοντώνετε. Μην μας δουλεύετε κι από πάνω. Αιδώς!

    ...........................

    σκοτώστε τους ΠΡΙΝ σας σκοτώσουν .. ΈΧΟΥΜΕ ΠΌΛΕΜΟ , ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΝΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.

    ΠΟ-ΛΕ-ΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Πότε θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση την πρόβλεψη του Μνημονίου για δημιουργία ειδικής υπηρεσίας στην οποία θα καταγγέλλεις τους γνωστούς σου για φοροδιαφυγή;
    Πρέπει να υπάρχει προστασία, για να μπορείς να καταγγείλεις τον γείτονά σου, τον αδερφό σου, ακόμη και τον πατέρα σου!», εδήλωσε από τον ΣΚΑΪ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κι εμείς ταραχθήκαμε σφόδρα.

    Πάει, είπαμε, έπεσεν ο δρυς, υπέκυψε στις Σειρήνες του λαϊκισμού μέχρι και ο ημίκωφος Μπάμπης.

    Γιατί, κ. Μπάμπη μας, να καταγγέλλουμε μόνο τον πατέρα μας και όχι και τις μανάδες μας;

    Δεν πιστεύω να ενστερνίζεστε τις βρωμιές αυτού του Οβραίου του Φρόιντ περί οιδιπόδειων συμπλεγμάτων, ότι σκοτώνουμε δηλαδή τον μπαμπά και αγαπάμε τη μαμά;

    Εμένα η μαμά μου, κάθε φορά που γεννοβολάει κάποιο φιλικό μας ζευγάρι, πλέκει καμιά δεκαριά ζιπούνια και τα δίνει στο τζάμπα.

    Αίσχος!

    Το τζάμπα, εκτός του ότι είναι ανήθικο αφεαυτού, προάγει αφειδώς τη φοροδιαφυγή, διότι, αν η μαμά τα πουλούσε τα ζιπούνια, το κράτος θα εισέπραττε ίσαμε 40 φόρους. Φέρτε μου επειγόντως ένα τηλέφωνο να την καταγγείλω!

    Το αποφάσισα!
    Μια που το προβλέπει το Μνημόνιο, θα γίνω ρουφιάνος και μάλιστα αυθωρεί:

    Ο προρρηθείς Μπάμπης, που αντιμετωπίζει το Δημόσιο όπως ο Άι Γιώργης τον δράκο, είναι πρώην υπάλληλος και νυν συνταξιούχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Ο ομοτράπεζός του στο Αλαφουζέικο και απηνής διώκτης του δημοσίου Πάσχος Μανδραβέλης είχε τη σύζυγό του αποσπασμένη στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου κι εκείνος υμνούσε από τη στήλη του στην «Καθημερινή» το Μνημόνιο που εφάρμοζε ο εργοδότης της οικογενείας.

    Ο Γ. Παπαχρήστος των "Νέων", ορκισμένος εχθρός του κράτους και αυτός, έπαιρνε επί Σημίτη εφτά μισθούς από δημόσιες υπηρεσίες, κάτι σαν τα εφτά πετσιά της μοναξιάς, που μνημόνευε ο Πάντζας στο «Μαριχουάνα στοπ».

    Ο οίστρος της ρουφιανιάς με συνεπαίρνει και με οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς.

    Ο εργοδότης της συζύγου του Πάσχου, δηλαδή ο Παπακωνσταντίνου, είχε διορίσει στο ΤΑΙΠΕΔ την ξαδέρφη του, ξέρετε εκείνη της Λίστας Λαγκάρντ.

    Ο Λοβέρδος, που έβγαινε και έλεγε ψέματα ότι υπάρχουν 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι, είχε διορίσει τη σύζυγό του στο ΥΠΕΧΩΔΕ με ειδική ρύθμιση.

    Ο Πάγκαλος του μαζί τα φάγαμε είχε διορίσει την κόρη του στη Βουλή,
    οι αντικρατιστές Μητσοτάκηδες παίρνουν από το κράτος τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις:
    Ρουφιανιά για λίγο πάψε να χτυπάς με το σπαθί!

    Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως στους νεοφιλελεύθερους ότι μάχονται λυσσωδώς, πλην ανιδιοτελώς, για να καταργήσουν το κράτος που θρέφει εκείνους και τα σόγια τους.

    Εκτός κι αν απλώς θέλουν να το φέρουν στο πρέπον μέγεθος, όσο χρειάζεται δηλαδή για να τρέφει εκείνους και τα σόγια τους.

    Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατενθουσιασμένοι οι Ελληνες με το Σαμαρά!!!

    Η σαπιοφυλλάδα της Καθημερινής, το Αλαχαβούζειο βοθροκάναλο του ΣΚΑΪ και τα μνημονιοδημοσκοπικά τους δεκανίκια με θράσος πιθήκου εμφανίζουν τον Ελληνικό λαό ηλίθιο και τον Έλληνα μαλάκα με....περικεφαλαία!

    Τα 3.400.000 των Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 57% των νέων που μάταια ψάχνουν δουλειά και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό, είναι κατενθουσιασμένοι με τα οικονομικά επιτεύγματα της συγκυβέρνησης και επειδή υπολογίζουν ότι σε λίγο θα τρώνε με χρυσά κουτάλια…

    επιβραβεύουν το Σαμαρά και το κόμμα της ΝΔ δίνοντας, έστω ΚΑΙ στιγμιαία υπόσχεση, ότι θα την αναδείξουν πρώτο κόμμα όποτε και αν γίνουν οι εκλογές!!!

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόβουν το ΕΚΑΣ από ανάπηρους

    Κατάργηση του ΕΚΑΣ από την 1/1/2014 και από τους συνταξιούχους αναπηρίας που δεν συμπληρώνουν το 65ο έτος προβλέπει "κρυφή διάταξη" που περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του υπουργείου Εργασίας για τα επικουρικά ταμεία, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 2 Ιανουαρίου.

    Μετά και από αυτή την εξέλιξη εκτιμάται ότι το 2014 οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ (γήρατος, αναπηρίας και θανάτου) θα μειωθούν κατά 100.000 άτομα και από τους περίπου 340.000 σημερινούς δικαιούχους ΕΚΑΣ, το 2014 θα το παίρνουν λιγότεροι από 250.000.

    Οσοι είναι σήμερα κάτω των 65 ετών θα σταματήσουν να το λαμβάνουν από το 2014 και μόνον όταν συμπληρώσουν το 65ο έτος της ηλικίας τους θα το ξαναπάρουν εφόσον συνεχίσουν να πληρούν και τα εισοδηματικά κριτήρια.

    Πηγή: Ελεύθερος Τύπος...ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ..

    Όταν κόβουν ΕΚΑΣ από αναπήρους χωρίς καν να βάζουν εισοδηματικά κριτήρια ενώ τους έχουν περάσει τα ΚΕ.ΠΑ τους. Γιατί το παραμύθι με τους μαϊμού το πέρασαν καλά το ΜΕΚΑ-ΣΚΑΙ-ΑΝ1 με τα παπαγαλάκια τους , τώρα που τους στέλνουν στο θάνατο τους διαπιστωμένους ανάπηρους δεν μιλάνε οι αλήτες ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ;

    Όταν κατάργησαν τα εργασιακά ,εξαφάνισαν όποιο νόμο υπέρ αυτού που παράγει πλούτο, φτάσαμε να λένε ανοιχτά τα αφεντικά ,κάτσε να σε γαμήσω για να μη σε διώξω.. {ΤΑ ακούτε ρε προβιαδες της ψευτοαριστεράς Κουβελης, Λυκουδης, Μαργαρητης, Χατζησωκρατης και SIA.}


    Αντίσταση παντού με όποιο μέσω , τρόπο, θυσία, ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ, πόλεμο δεν μας λένε οι ίδιοι ότι έχουμε; από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το Ποίημα λένε τα Μ.Μ.Ε ; εε ας πολεμήσουμε όσοι θέλουν ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, αυτοί που τον άρχισαν και τον συνεχίζουν θα έπρεπε να το γνωρίζουν. Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά ο κόσμος περιμένει την σωτηρία εξ ουρανού;

    Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις.

    Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις.

    Τον θάνατό σου καρτεράνε.

    Χτύπα τους προτού σε φάνε.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ,,,ΤΡΕΝΤΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση