GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του Γ. Κουράκη

Το ξέσπασμα του Γ. Κουράκη "Ανώνυμοι πορφυρογέννητοι έχουν σκοπό την πολιτική και ηθική μου εξόντωση" ανέφερε ο δήμαρχος Ηρακλ...

Το ξέσπασμα του Γ. Κουράκη
"Ανώνυμοι πορφυρογέννητοι έχουν σκοπό την πολιτική και ηθική μου εξόντωση" ανέφερε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ξεσπώντας για τους ψιθύρους που "θέλουν" το δήμαρχο να μπαίνει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ ως ένας εκ των 105 αυτοδιοικητικών που μπαίνουν στο "μικροσκόπιο".

Με ιδιαίτερα αιχμηρή γλώσσα ο Γιάννης Κουράκης έδωσε τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα και τόνισε ότι "κάποιοι δε θέλουν τον απλό κόσμο στην πολιτική, αλλά να υπάρχουν στην πολιτική μόνο οι αστοί".

Πηγή: cretalive.gr
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Μιλάμε για ΤΟ λαμόγιο. Όλο το Ηράκλειο το ξέρει και αυτός το ¨παίζει¨ αδιάφθορος. Είναι σε δεινή θέση. Δεν περίμενε ότι θα ερχόταν η ημέρα που δεν θα υπήρχε το ΠΑΣΟΚ, που τον κάλυψε τόσα χρόνια. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι όταν τελειώσει η έρευνα του ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανώλης Λάμπρου14 Ιαν 2013, 10:47:00 μ.μ.

    Μου θυμίζει έντονα τον Τζοχατζόπουλο. Έτσι έλεγε και αυτός.

    ''έχουν σκοπό την πολιτική και ηθική μου εξόντωση"

    Θυμάστε ασφαλώς που είναι ο Τσοχατζόπουλος τώρα... Άντε και στα δικά σου Δήμαρχε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση