GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμοι να τραβήξουν χειρόφρενο...

Σε κινητοποιήσεις από την Τετάρτη προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων στις αστικές συγκοι...

Σε κινητοποιήσεις από την Τετάρτη προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα του Δεκεμβρίου και του τρέχοντος μηνός, ενώ τμηματικά τους καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων.
Το σωματείο καλεί με ανακοίνωσή του, τους συναρμόδιους υπουργούς «να προχωρήσουν άμεσα σε εξεύρεση λύσης», ώστε «να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη από όλους», ενέργεια «της κατάλυσης της συγκοινωνίας της πόλης με απεργίες, ή επίσχεση εργασίας ως ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα».
 Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης χαρακτήρισε «δεινή» την «οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει 2.700 οικογένειες εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ.» και πρόσθεσε ότι ο οργανισμός έχει να λαμβάνει από το δημόσιο βεβαιωμένα χρέη, που δεν έχουν καταβληθεί με αποτέλεσμα μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι σε εργαζόμενους και σε προμηθευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση