GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στη Νάουσα με συλλήψεις...

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Ιωάννης Γκαρνέτας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ηλίας και ο εκτελών...

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Ιωάννης Γκαρνέτας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ηλίας και ο εκτελών χρέη αντιδημάρχου για θέματα Περιβάλλοντος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος...
Οι τρεις τους συμμετείχαν σε ανθρώπινη αλυσίδα μαζί με κατοίκους της πόλης έξω από το κτίριο που στεγάζεται η εφορία.
Την ίδια ώρα αυτοπροτάθηκαν να συλληφθούν και οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Νάουσας Βασίλης Γώγος και Απόστολος Λακινάνος κάτι που δεν έγινε.
Αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα πηγαίνει κι ο δήμαρχος Νάουσας για να παραδοθεί και να ζητήσει από τον εισαγγελέα την σύλληψη του.
Ο δήμος, οι φορείς της πόλης και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από το κτίριο και τα γραφεία της στην πλατεία Διοικητηρίου, αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη μεταφορά της εφορίας της Νάουσας στη Βέροια.
"Για τρεις μέρες θα βρισκόμαστε εδώ και δεν θα επιτρέψουμε στα συνεργεία που αναμένονται, να μεταφέρουν τα έπιπλα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα έγγραφα στη Βέροια. Ήδη έχει τοποθετηθεί ένα σκαπτικό μηχάνημα έξω από το κτίριο ενώ είμαστε και εμείς έτοιμοι να σταθούμε εμπόδιο στη μεταφορά" λέει στο Thesstoday ο δήμαρχος της Νάουσας, Αναστάσιος Καραμπατζός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση του υπουργείου οικονομικών με την οποία καταργείται η Δ.Ο.Υ. Νάουσας είναι εντελώς άδικη και μη λογική, καθώς το κτίριο στο οποίο στεγάζεται είναι δημόσιο και δεν πληρώνονται ενοίκια, κάτι που συμβαίνει με το κτίριο της Βέροιας όπου το ενοίκιο ανέρχεται σε 9.500 ευρώ το μήνα σύμφωνα με τα όσα είπε στο Thesstoday o κ. Καραμπατζός.
Επισημαίνει, παράλληλα, ότι από τη συγκεκριμένη εφορία εξυπηρετούνται 35.000 άνθρωποι, ενώ μέχρι σήμερα, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα που υποβλήθηκαν στο υπουργείο, δεν δόθηκε καμία απάντηση και δεν έγινε η συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου και των φορέων με τον αρμόδιο υφυπουργό, όπως ζητήθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο και δεσμεύθηκε για το σκοπό αυτό κι ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.
"Θα επιμείνουμε, όπως έκαναν και οι αντίστοιχοι φορείς στην Πτολεμαϊδα, τα Γιαννιτσά, τη Θήβα, το Άργος, την Αμαλιάδα, το Αίγιο, την Κύμη της Εύβοιας που απέτρεψαν την κατάργηση των εφοριών. Τα χτυπήματα στην περιοχή μας είναι απανωτά: ήδη έκλεισε η σχολή αστυφυλάκων και το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών στην Βέροια ενώ απειλούνται ακόμη το ΙΚΑ και το νοσοκομείο. Θα σταθούμε απέναντι σε κάθε τέτοια λογική" τονίζει ο δήμαρχος.
Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση