GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος στον ΣΥΡΙΖΑ: "την πατήσατε"...

«Την πατήσατε. Επενδύσατε σε αναξιόπιστα πρόσωπα. Στοχεύσατε εμένα που κινήθηκα απλά, ανοικτά, καλόπιστα, με σεβασμό στο σύνταγμα και το...

«Την πατήσατε. Επενδύσατε σε αναξιόπιστα πρόσωπα. Στοχεύσατε εμένα που κινήθηκα απλά, ανοικτά, καλόπιστα, με σεβασμό στο σύνταγμα και το νόμο. Χαίρομαι γιατί βάλατε το ΠΑΣΟΚ κι εμένα προσωπικά απέναντι σας. Ήταν ατυχής επιλογή για εσάς και αυτό είναι καλό για τον τόπο», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης, οι δυνάμεις που επενδύουν στο αδιέξοδο και την καταστροφή της χώρας βρίσκονται σε αδιέξοδο και νευρικότητα.  H επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για ρεσάλτο στόχευε στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ ως εγγυητής της εθνικής στρατηγικής και την πτώση της κυβέρνησης», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι είναι απροκάλυπτη η ομολογία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάνουν τα πάντα για να πέσει η κυβέρνηση.
«Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε αμήχανοι, σε στρατηγικό αδιέξοδο, δεν έχετε πρόταση. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το κοινοβουλευτικό σας μέγεθος. Είστε ένα εκκρεμές ανάμεσα στην ανοχή της βίας και την αναζήτηση πιστοποιητικών νομιμοφροσύνης», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι περίμενε να αποσύρει την πρότασή του για λόγους  αυτοπροστασίας. «Όμως πήγε να ξεφύγει δια της δήθεν διαδικαστικής κρίσης με τις κάλπες», πρόσθεσε.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σας ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά να κάνετε τη λίστα μοχλό άθλιας πολιτικής σκευωρίας. Η προσπάθεια παραποίησης και αντιστροφής των δεδομένων έγινε με ενεργό συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ορθά θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ κι εμένα ως πρόεδρό του το βασικό εμπόδιο στην στρατηγική του πολιτικού ρεσάλτου», είπε χαρακτηριστικά κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προσπάθησε συστηματικά να διαμορφώσει επικοινωνιακό κλίμα με αποσιώπηση, διαστρέβλωση, συκοφάντηση με «παπαγαλάκια»
«Υπήρξε δίκτυο οργανωμένων συκοφαντικών διαρροών ότι στη λίστα βρίσκεται η οικογένειά μου με αυτουργούς στελέχη του», ανέφερε, καθώς και οργανωμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων ενόψει της εκ νέου άφιξης του υλικού από τη Γαλλία.
 «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι απέκρυψα και υπεξήγαγα τη λίστα», συνέχισε ο κ.Βενιζέλος  «Από ποιον; Από το ΣΔΟΕ που την είχε; Ποια λίστα; Την άτυπη ψηφιακή φωτοτυπία;» , είπε «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να αποδώσει ποινική ευθύνη σε μένα, που κατέστησα εφικτή την έρευνα, στέλνοντας το στικάκι στον πρωθυπουργό. Χάθηκε το CD, χάθηκε το USB και ο μόνος που αντέδρασε με φυσιολογικό τρόπο, ήμουν εγώ» επεσήμανε, μιλώντας σε υψηλούς τόνους.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι εντολή ελέγχου είχε δοθεί στον Διώτη ήδη με την αποστολή του ψηφιακού υλικού στο ΣΔΟΕ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διαβάσει τα πρακτικά της Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τις καλά επιλεγμένες συνεντεύξεις του κ. Διώτη στον Τύπο», είπε. «Δεν ενημερώθηκα απ'τον προκάτοχό μου κι ορθά, γιατί το θέμα ανήκε στην αρμοδιότητα του ΣΔΟΕ κι ο υπουργός δεν ασχολείται με έρευνες ή ελέγχους».
«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πήγαμε σε δυο εκλογές κι εγώ γνώριζα για τη λίστα. Άρα πίεσα, «εκβίασα»! Το έσχατο σημείο χυδαιότητας των σκευωρών. Εκτός από την στρατηγική του ρεσάλτου και της αποσταθεροποίησης, στόχος είναι και να συγκαλυφθεί το έργο μας στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Όταν προχωρήσαμε στην άρση τραπεζικού απορρήτου γιατί καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε χωριστή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή», ανέφερε.
«Υπάρχει ευθύνη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων κομμάτων για την υπογραφή του κατάπτυστου κειμένου της πρότασης παραπομπής . Δεν διδαχθήκατε τίποτα, το σύνδρομο του '89 σας καταδιώκει. Ο ατταβισμος των κατηγόρων δεύτερης γενιάς! Την πατήσατε όμως», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση