GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη υπό καταρρακτώδη βροχή...

Άλλη μια ΔΟΥ, αυτή της Καλλονής Λέσβου, τελεί υπό κατάληψη. Μάλιστα, έξω από το κτίριο παραμένουν αρκετοί συμπαραστάτες των καταληψιών- μ...

Άλλη μια ΔΟΥ, αυτή της Καλλονής Λέσβου, τελεί υπό κατάληψη. Μάλιστα, έξω από το κτίριο παραμένουν αρκετοί συμπαραστάτες των καταληψιών- μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος-, παρά την καταρρακτώδη βροχή.
«Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας απέναντι στην ερήμωση του τόπου μας, καθώς το 1/3 του νησιού εξυπηρετείται στην Καλλονή», αναφέρουν στο κείμενό τους τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.

«Την Δ.Ο.Υ. την κλείνουν χωρίς προφανώς να έχει κανείς ιδέα για την έκταση του νησιού μας και την ταλαιπωρία που θα υποστούμε όλοι οι κάτοικοι αυτής της πλευράς.
Παρότι οι κυβερνώντες λένε ότι δε χρειάζονται οι συναλλαγές μέσω Δ.Ο.Υ. λόγω του TAXIS μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει αυτό το σύστημα. Φοβόμαστε για την αποψίλωση όλων των υπηρεσιών του τόπου μας, η οποία και θα φέρει στη συνέχεια την δημογραφική καταστροφή σε αυτόν. Συνεχίζουμε τον αγώνα, που είναι αγώνας για όλο το νησί μας, σε όλα τα επίπεδα, μέχρι να επιτύχουμε τους στόχους μας».
Πηγή: lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση