GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανιτάκης: Δεν θα υπερασπιστώ την ιστορία μου...

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντώνη Μανιτάκη, στα όσα είπε για τον ίδιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.  "Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπ...

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αντώνη Μανιτάκη, στα όσα είπε για τον ίδιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.  "Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ την ιστορία και την τιμή μου απέναντι στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ιστορία μου είναι γνωστή και την έχει επαινέσει και η ίδια. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω γιατί έχω μεγάλη πείρα και αρκετή γνώση", απάντησε παίρνοντας το λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
"Σε ότι αφορά τα συνταγματικά επιχειρήματα της κυρίας Κωνσταντοπούλου μου φαίνονται εξωφρενικά σε τέτοιο σημείο που αδυνατώ να βρω αντεπιχειρήματα", τόνισε ο κ. Μανιτάκης.
"Συνταγματολογούν, πολιτικολογούν ή αερολογούν όσοι δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο να προτείνουν για αυτόν τον τόπο αυτή την αυτή κρίσιμη περίοδο", επεσήμανε ο υπουργός ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.



2 σχόλια

  1. Άλλη μία επιβεβαίωση ότι το TOP Γκαντεμιάς το κατέχει ο Αλέξης ΤΣΙΠΡΑΣ και όχι ο Μητσοτάκης !!!

    Επιβεβαιώνεται και πάλι η παρατήρηση που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να είναι στην πράξη Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ (για τους άλλους εννοείται...)
    και όχι ο Μητσοτάκης που τόσα χρόνια τον δυσφήμιζε η αριστερή προπαγάνδα...

    Πρίν λίγες μέρες γύρισε από το ταξίδι στην Λ. Αμερική και κοντεύουν να χαθούν όσοι συνάντησε !!!

    Διαβάζω στην ειδησεογραφία :
    Έρευνα για εμπλοκή του πρώην προέδρου της Βραζιλίας Λουίζ Ινάσιου «Λούλα» ντα Σίλβα σε σκάνδαλο εξαγοράς ψήφων βουλευτών στο Κογκρέσο είναι πιθανόν να διατάξουν οι εισαγγελικές αρχές της χώρας.
    Η σχετική υπόθεση έχει οδηγήσει στην καταδίκη πολλών από τους στενούς συνεργάτες του Λούλα, αναφέρουν σήμερα οι εφημερίδες
    "Ο Εστάντου ντζι Σάου Πάουλου" και "Φόλια ντζι Σάου Πάουλου".
    Οι εφημερίδες επισημαίνουν ότι ο γενικός ανακριτής Ρουμπέρτου Γκούρζελ έχει προτείνει να υπάρξει δικαστική διερεύνηση του θέματος, έπειτα από την κατάθεση του Μάρκους Βαλέριου, επιχειρηματία ο οποίος ενέχεται στο σκάνδαλο.
    Ο Βαλέριου έχει υποστηρίξει πως όχι μόνον ο Λούλα γνώριζε περί της εξαγοράς, αλλά έλαβε και χρήματα από τον ίδιο.

    χιχιχιχ...
    Σε λίγο δεν θα θέλει να συναντηθεί κανείς με τον Αλέξη μήπως έχει και αυτός την ανάλογη τύχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκόνη την έκανε και την Κωνσταντοπούλου και το Λαφαζάνη ο Μανιτάκης!
    Τους μίλησε όμως και για ήπιο ύφος, αλλά τους είναι άγνωστη η λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση