GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση απαξιώνει τις συλλογικές συμβάσεις...

"Από την Άνοιξη, η κυβέρνηση θα μπορεί να καθιερώνει μόνη της τους μισθούς και στον ιδιωτικό τομέα και να τους «ρίξει» και κάτω από ...

"Από την Άνοιξη, η κυβέρνηση θα μπορεί να καθιερώνει μόνη της τους μισθούς και στον ιδιωτικό τομέα και να τους «ρίξει» και κάτω από τα 586 ευρώ", είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.
Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση έχει απαξιώσει τις συλλογικές συμβάσεις και παρατήρησε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιων μέτρων, στα παγκόσμια χρονικά, με την ανεργία να βρίσκεται σε τέτοια επίπεδα.
Ακούστε το ηχητικό:


3 σχόλια

  1. H δημοσίευση των αυξημένων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις από τον επιτελείο των κ.Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη αποτελεί τη πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Έκπληκτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τις νέες μειώσεις, που μεγαλώνουν ανάλογα με τα παιδιά ! Το τέλος αυτού του πολιτικού θιάσου είναι κοντά. Η ΝΔ θα έχει χειρότερο τέλος από το ΠΑΣΟΚ γιατί εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και διαλύει τις ελληνικές οικογένειες, έχοντας μετατραπεί σε ένα ολιγαρχικό, φεουδαρχικό κόμμα ολίγων μεγαλοαστών. Οι μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη ΔΑΚΕ θα πρέπει να γίνουν άμεσα, αν θέλουν τα μέλη να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους ! Ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει τα τρία κόμματα της χειρότερης χρονιάς, του 2013, στέλνοντας ( μαζί ) στο 13% ! Μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα. Μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους θα έχουν λεφτά, σπίτια, εκπαίδευση και υγεία. Ξυπνήστε, μας δουλεύουν. Μαύρο στους Στουρνάρα, Σταϊκούρα,Μαυραγάνη, Βρούτση,Ν. Παναγιωτόπουλο και όλο το συφερτό.

    Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολιτικό νουμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α' ρε Μητρόπουλε σε θυμάμαι πως έγλειφες το Γιώργο Παπανδρέου στο σπίτι στο Καστρί, σε μια εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου!
    Προσωνύμιο: Ο καθηγητής γλείφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση