GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόντρα καλά κρατεί...

Ακόμη ένα επεισόδιο σημειώθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Αθανάσιου Τσαυτάρη και του Μάξιμου Χαρακόπουλου. Αιτία ήταν ...

Ακόμη ένα επεισόδιο σημειώθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Αθανάσιου Τσαυτάρη και του Μάξιμου Χαρακόπουλου. Αιτία ήταν οι ενισχύσεις που εισέπρατταν μέσω του ΕΛΓΑ οι αγροτικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, καθώς ολοκληρώθηκαν τα σχετικά πορίσματα από τους ελέγχους που διενήργησαν οι οικονομικές υπηρεσίες για την περίοδο 2007-2011.
Κάπου εδώ αρχίζουν τα προβλήματα, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα. Από τη μία το περιβάλλον Τσαυτάρη υποστηρίζει ότι οι τρεις οργανώσεις είναι καθαρές και δεν αποδείχτηκε πάρτι διαφθοράς, «όπως κάποιοι ήθελαν», από την άλλη το περιβάλλον Χαρακόπουλου σημειώνει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Το επιχείρημα είναι ότι τα πορίσματα αφορούν την τελευταία πενταετία, την ώρα που έχει ζητηθεί από τον αναπληρωτή η έρευνα να φτάσει μέχρι και το 1994. Κύκλοι του υπουργού «καρφώνουν» τον Μάξιμο Χαρακόπουλο αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενώ είχε στη διάθεσή του τα πορίσματα, δεν ενημέρωσε σχετικά τον Πρωθυπουργό κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Σαμαρά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Συνεργάτες του Χαρακόπουλου απαντούν ότι δεν πρέπει να βγαίνουν από τώρα συμπεράσματα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα ελέγχων του ΣΔΟΕ, του Οικονομικού Εισαγγελέα και του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που έχουν επίσης επιληφθεί της υπόθεσης.

Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση